Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hakkerit rootanneet Galaxy S4:n ennen myyntiin saapumista

4
Matti Vähäkainu

Hakkerit rootanneet Galaxy S4:n ennen myyntiin saapumista
Muun muassa Android-modifikaatioista tutut XDA-Developers-foorumin hakkerit ovat onnistuneet julkaisemaan ensimmäiset roottausohjeet vielä julkaisemattomalle Galaxy S4:lle.

Ilmeisesti foorumin roottausohjeiden kehittäjät ovat saaneet käsiinsä SGS4:n -- ainakin joksikin aikaa. Luonnollisesti ensimmäisessä aallossa roottavien on syytä käyttää tarkkaa harkintaa, ennen kuin lähtee roottausrumbaan.

Prosessia ei suositella, mikäli ei ole tietoinen roottaustoimenpiteen aiheuttamista ongelmista. Tietysti roottaus vaatisi myös puhelinta, jota ei ole vielä myynnissä.

Valitettavasti näillä näkymin tämä roottaus ei toimi Suomeen myyntiin saapuvissa Qualcommin Snapdragon 600 -piirillä varustetuissa laitteissa. Kyseinen roottaus on tehty ainoastaan Exynos 5 Octa -malleille, joita myydään esimerkiksi Aasiassa. Kauan ei varmasti tarvitse kuitenkaan odottaa, kun ensimmäiset Snapdragon-roottaukset tehdään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
SamppaS3 @ (vahvistamaton)

1

Valitettavasti näillä näkymin tämä roottaus ei toimi Suomeen myyntiin saapuvissa Qualcommin Snapdragon 600 -piirillä varustetuissa laitteissa.Kyseinen roottaus on tehty ainoastaan Exynos 5 Octa -malleille, joita myydään esimerkiksi Aasiassa.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

2

@1: Mikähän idea oli kopioida pätkä uutisesta ja pistää kommentteihin? Varsinkin, kun et edes asiaa kommentoinut mitenkään.

Vastaa
JoniS
JoniS

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti simsim4:

@1 sama kysymys kuin @2.

Toi roottaus on ihan turhaa kun samppa päivittää nykyään niin pitkään.

riippuu ihan mitä sillä luurillaan haluaa tehdä onko turhaa vai ei. mm. mahdollistaa täyden muokattavuuden bootti animaatiosta asti jos haluaa täysin omanlaisen luurin, taikka puhelimen jäljitys ohjelman voi "integroida" suoraan käyttikseen eikä normaali taskuvaras sitä poistaa osaa yms. yleishyödyllistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja