Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia jäynäsi mintunvihreällä Lumia 920:llä

6
Manu Pitkänen

Nokia jäynäsi mintunvihreällä Lumia 920:llä
Nokia osallistui aprillipäivän puijausperinteeseen muiden teknologiayhtiöiden tavoin. Suomessa Nokia huijasi kansaa lanseeranalla oman mikroaaltouunin. Arabimaailmaa vedätettiin mintunvihreän Lumia 920:n avulla.

Mintunvihreä Lumia 920 -kepponen onnistui melko hyvin. Muutamat englanninkielieset blogistit ja teknologiasivustot nielivät huijauksen koukkuineen. Kuvaa Lmintunvihreästä Lumia 920:sta levitettiin ainakin Nokia Egyptin ja Nokia Jordanian Facebook-sivuilla (Nokia Libanonin sivuilla huijattiin mintunvihrellä Lumia 900:lla). Varsinaisen jäynäkuvan jälkeen yhtiö julkaisi kuvan uudelleen, mutta tällä kertaa April Fools -tekstillä varustettuna (tai vastaava teksti arabiaksi).
Miellyttääkö väri sinun silmääsi, vai olisitko tyytyväinen että tämä jäisi pelkäksi kepposeksi?

Kommentit (6)

pähkinä
pähkinä

1

Sinänsä epäonnistunut kepponen, koska moni varmasti mielellään ottaisi moisen värin omaan puhelimeensa. Minulle ei kelpaisi, mutta ei tuo kyllä mielestäni mitenkään poikkea Nokian jo valmiiksi räikeästä väriskaalasta...

Vastaa
Boss93
Boss93

2

Tuohan olis aika asiallisen värinen! Hitto kun oli pelkkä aprillipila =/

ps. Jostain syystä Puhelinvertailu ei anna kirjautua sisään ja näyttää, etten olisi kirjautunut sisään vaikka AD:n puolella olen kyllä kirjautuneena...

Vastaa
Boss93
Boss93

3

@2 Hmm... nyt onkin jännä homma yritin ekaks kirjautua omalla tunnuksella sisään -> Mitään ei tapahtunut, mutta kun valitsin kohdan "Uudet käyttäjät" ja pistin viestiä nimellä Boss93.2 tulikin viesti omalla nimelläni ja kirjauduin sisään!

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@2,3: Itsekään en ole päässyt kirjautumaan Puhelinvertailun kautta sisään pitkään aikaan. Pitää aina kirjautua Afterdawnin kautta.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

6

1@
>Sinänsä epäonnistunut kepponen, koska moni varmasti mielellään
>ottaisi moisen värin omaan puhelimeensa.

Kepponen ei tainnut olla väri.
Väri uutinen on muualla keksittu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja