Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple suunnittelee iOS:ään suurta remonttia – aikataulu pettämässä

7
Manu Pitkänen

Apple suunnittelee iOS:ään suurta remonttia – aikataulu pettämässä
Hyvistä suhteistaan tunnetun John Gruberin kuulemien tietojen mukaan Apple, ja eri toten Jony Ive, olisi uudistamassa iOS-mobiilikäyttöjärjestelmän käyttöliittymää niin rankalla kädellä, että sen kanssa työskentelevien on käytettävä testipuhelimissa tietosuojakalvoa. Näin kukaan ulkopuolinen ei pääse edes vahingossa näkemään iOS 7:n uutta ulkonäköä.

Wall Street Journal kirjoitti aiemmin, että Jony Ive olisi tuomassa iOS 7:n graafisiin elementteihin enemmän tasomaisuutta. Jutun perusteella varsinaiset uudistustoimenpiteet jäisivät kuitenkin kohtalaisen konservatiivisiksi.
Gruber tiesi myös sanoa, että Apple on iOS 7:n aikataulusta jäljessä. Tämän takia OS X 10.9:n parissa työskenteleviä työntekijöitä on laitettu auttamaan iOS-tiimiä, mikä voi selittää sen miksei Apple ole julkaissut "Developer Preview'tä" OS X 10.9:stä vielä. Mountain Lionin kohdalla se nähtiin jo helmikuussa 2012.

Tiedot ilmenivät blogistien ja toimittajien käymästä branch-keskustelusta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

r65
r65

1

Tämähän on valtavan hyvä uutininen - ainakin minulle.
Minulla kun on tuo uuden iPhone6:n ja OSX 10.9:n hankintarahoitus jo nyt myöhässä, niin eipä näytäkään tulevan hirmuista kiirettä...
;-)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

3

@1
Hieno osoitus Applen valtavan hienosti suoritetusta aivopesusta. Sen sijaan, että edes tietäisit mitä lopulta kenties tulee tarjolle, olet jo valmis antamaan rahasi, jos sinulla olisi mitä antaa... ;)

Itse uutisesta: Applella alkaa oleenkin jo kiire uudistaa järjestelmäänsä ennen kuin jää täysin muiden jalkoihin.

Mitä ihmettä tarkoittaa "graafisiin elementteihin enemmän tasomaisuutta"?

Vastaa
delic
delic

6

@3 ei tuossa ole kyse mistään aivopesusta, yleensä kun uusi malli tuppaa olemaan parempi kuin edelliset. Jos olet nykyinen iPhone käyttäjä ja sulla on vaikka iPhone 4 niin saatat hyvinkin suunnitella iPhone 6 ostoa tai 5S kun se joskus tulee . Ei se nyt ainakaan huonompi varmaa ole kuin nykyisesi.

Enemmän tämä kertoo merkkiuskollisuudesta ja tyytyväisestä käyttäjästä, mikäli siis edellinen luuri oli se joku iPhone malleista, sitähän tuossa ei selvinnyt. Muutenkin se on vähän eri iPhonen kanssa, jos haluat päivittää luurisi parempaan etkä halua vaihtaa iOSista muualle niin ainoa vaihtoehto on se iPhone, kun taas androidissa sulla on suurempi valikoima joten etukäteen on vaikea päättää mitä haluaa kun kuukauden päästä voi tulla parempi ja kiinnostavampi.

@5 luulisin että kiillosta luovutaan vallan.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

7

@3
Enpä nyt näkisi että Applella on kiire minnekään. Bisnes on oikein hyvällä mallilla, rahat eivät meinaa mahtua tilille, myynti vetää edelleen ja kannattavuus on esimerkillisen korkea. Myöskin ekosysteemi ja kehittäjien tuki vaikuttaisivat erittäin vahvalta.

Arvioiden mukaan Apple vie edelleen noin 2/3 puhelinmarkkinan voitoista, noin 1/3 menee Samsungille. Rippeet jäävät muille, joista varsin moni on myös tappiolla. Apple tekee ihan kivaa tiliä myös sormitietokoneilla.

@6
Luulisin, että uusin Podcasts.app antaa esimakua siitä millaisia muutoksia on tulossa. Veikkaisin että ei mitään radikaalia, mutta vähän tasaisempaa lookkia ja räikeimmät turhat skeuomorfisuudet (kuten podcastsin pyörivät kelat) heitetään mäkeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja