Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung toivoo myyvänsä 500 miljoonaa puhelinta tämän vuoden aikana

4
Teemu Laitila

Samsung toivoo myyvänsä 500 miljoonaa puhelinta tämän vuoden aikana
Samsung tavoittelee yhteensä 500 miljoonan puhelimen myyntiä tälle vuodelle, kertoo taiwanilainen Digitimes perinteisesti omiin teollisuuslähteisiinsä vedoten. Määrään sisältyisivät kaikki Samsungin myymät puhelimet aina peruspuhelimista eri käyttöjärjestelmillä varustettuihin älypuhelimiin.

Kuten Unwiredview.com kertoo, Samsung myi viime vuonna 406 miljoonaa puhelinta (tai 384 tai 396 miljoonaa, riippuen minkä tutkimuslaitoksen numeroihin luottaa). Yhteensä 500 miljoonaan yltäminen vaatisi siis vajaan neljänneksen kasvua puhelinten kokonaistoimituksissa. Lukema ei vaikuta mahdottomalta, sillä vuoden 2011 ja 2012 välillä Samsungin puhelintoimitukset kasvoivat 21 - 23 prosenttia (riippuen arvion tehneestä tutkimusyhtiöstä).

Käytännössä tavoitteeseensa päästäkseen Samsungin pitäisi säilyttää nykyinen kasvuvauhti. Konsulttiyhtiö Deloitten ennusteen mukaan pelkästään älypuhelinten toimitukset kasvavat vuoden 2013 aikana globaalisti yli miljardiin kappaleeseen, joista todennäköisesti erittäin moni tulee olemaan jokin Samsungin kymmenistä eri Galaxy-malleista. Myös peruspuhelimia myydään maailmalla arvioiden mukaan yli miljardi kappaletta kuluvan vuoden aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

PJL78
PJL78

1

"Myös peruspuhelimia myydään arvioiden mukaan yli miljardi kappaletta kuluvan vuoden aikana." Ja tavoitehan tulee täyteen jo noilla peruspuhelimilla ;-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
faktaa (vahvistamaton)

2

Teknisesti on pakko sitten tulla lisää uusia innovaatioita peruspuhelimiin ja hinnoittelu myös kilpailukykyiseksi että menevät tuon määrän mukaan kaupaksi!. Kyllä älypuhelimet silti jyräävät markkinoita.

Vastaa
7520G
7520G

4

Samsung jatkaa sekä lippulaivapuhelimiensa näyttöjen kasvattamista (sgs 4", sgs2 4,3", sgs3 3,8", sgs4 4,9") sekä suoritinytimien tuplaamista (sgs 1 ydin, sgs 2 2 ydintä, sgs3 4 ydintä ja sgs 4 8 ydintä. Myös myytyjen puhelimien määrä kasvaa koko ajan. Muutaman vuoden päästä Samsung myy vuodessa saman verran puhelimia kuin maailmassa on ihmisiä, ytimiä on 128 ja näytön koko on 6,5".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja