Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin voittokulku ei ota loppuakseen

7
Manu Pitkänen

Samsungin voittokulku ei ota loppuakseen
Samsung Electronicsilla ja etenkin sen puhelinyksiköllä pyyhkii äärimmäisen hyvin. Tahdin ennustetaan paranevan kunhan Galaxy S4 saapuu kauppoihin.

Yhtiön julkaiseman tämän vuoden ensimmäistä kvartaalia koskevan talousennusteen mukaan se tahkosi 34-36 miljardin euron liikevaihdolla 5,9-6,2 miljardin euron operatiivisen tuloksen. Tulos kasvoi viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden 45 prosentilla. Liikevaihdon kasvu oli maltillisempaa, noin 13 prosenttia. Lukujen perusteella Samsungin toiminnasta on vuoden aikana tullut aiempaa kannattavampaa.

Aiemman uutisoinnin mukaan Samsungilla on korkeat odotukset tämän vuoden myynnille. Se tavoittelee jopa 500 miljoonan puhelimen toimituksia.

Kalenterivuoden ensimmäinen kvartaali on elektroniikkateollisuudessa yleensä vuoden hiljaisinta aikaa, joten Samsungilta sopii odottaa uusia tulosparannuksia tänä vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Jonahtan (vahvistamaton)

1

En usko, Apple on kuitenkin parempi - ekosysteemin ja brändin takia.!! Ja tässä on taas vaan toimitetut laitteet eikä myydyt, tuskin on samsungilla mennyt paljon mitään kaupaksi.!!

Vastaa
Boss93
Boss93

2

@1 Paha vain, että pelkkä Brändi ja ekosysteemi ei riitä... Tarvitaan innovatiivisia ratkaisuja ja muotoiluja. Milloinkas iPhone on viimeksi muuttanut ulkoasuaan selkeästi? Vastaus on Ei koskaan. iPhone 5 näyttää suurimmalta osin samalta kuin iPhone 1 Samsung taas vaihtoi viimeksi desingiään siiryttäessä Sgs2:sta SGS3:een. Ei sillä, että kumpaakaan pahemmin tukisin, mutta fakta on se, että jos joskus pitää hyväksi havaituista Nokian laitteista poistua, niin valintani on noista kahdesta ehdottomasti Samsung... Tosin mikäli Jollan laitteita on silloin jo myynnissä ja ne ovat käyttökelpoisia, niin sitten siirtynen Jollaan.

Vastaa
simsim4
simsim4

3

Ois muuten ollu hyvä aprillipila sampalta ku olis sanonu lopettavansa puhelinyksikön...

@1 Mitä oon ite omassa tuttavapiirissä seurannu nii kyl sampalla on vahvempi brändi kuin applella. Ja kummasti se on samsung joka on ykkösenä suurimpana valmistajana eikä apple...

Vastaa
djtob
djtob

4

Jonathan on oikeasti rekisteröity nimimerkki ja tämä vahvistamaton rölli valehtelee.

Mitä helvettiä sinä rölli oikein teet?! Sinä syyllistyt väärentämiseen!

Vastaa
delic
delic

5

@2 "Paha vain, että pelkkä Brändi ja ekosysteemi ei riitä... Tarvitaan innovatiivisia ratkaisuja ja muotoiluja. Milloinkas iPhone on viimeksi muuttanut ulkoasuaan selkeästi? Vastaus on Ei koskaan."

En ole kyllä samaa mieltä, brandi ja ekosysteemi riittää todella pitkälle. Varsinkin ekosysteemi on se kaiken tärkein.

Ei tarvita (enää) innovatiivisia ratkaisuja, tarvitaan vain kilpailukykyinen tuote ja vahva ekosysteemi. Vahva pohja on tärkein, ei Applen oikeasti tarvi tehdä kuin parempi tuote kuin edellinen ja se myy miljoonia (on ihmeellistä, että tätä ei edelleenkään moni tunnu tajuavan), Apple vaan tällä hetkellä on sellaisessa asemassa. Jos käyttäjä haluaa iOS puhelimen, se on aina iPhone. Android käyttäjä taas voi vaihtaa merkkiä jolloin myynti menee aina eri firmoille. Applella se raha ja käyttäjä menee taas aina Applelle.

Ei Applen kannata muuttaa iPhonen ulkoasua isosti, se on on ollut joka mallilla erittäin toimiva ja muuttunut pienillä muutoksilla paremman näköiseksi ja iPhonet onkin aina saaneet kehuja ulkonäöstä. Miksi toimivaa pitäisi muuttaa vaan muuttamisen ilosta? Ja iPhonehan on aina ollut loistava esimerkki siitä mitä hyvä muotoilu tarkoittaa.

Vastaa
djtob
djtob

6

Lisätään tähän, että minä ja varmaan useat rekisteröidyt nimimerkit vaadimme pakollista rekisteröitymistä.

Tämä @4:n myötä rölli tutummalta nimellä ativs tai SGS2 joutaisi poistetuksi!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sgs2 @ (vahvistamaton)

7

@6 Millainen idiootti tämä kyseinen persoona oikein on,kun alkaa noin voimakkaasti arvostelemaan muiden kirjoituksia???.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja