Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Liian tiukat farkut eikä puhelinta saa taskusta? Nämä housut ratkaisevat ongelman

9
Teemu Laitila

Liian tiukat farkut eikä puhelinta saa taskusta? Nämä housut ratkaisevat ongelman
Puhelin soi, mutta laitteen kaivaminen nykymuodin mukaisten tiukkojen farkkujen taskusta kestää ikuisuuden ja vaatii erikoisen näköistä akrobatiaa? Uusi vaatevalmistaja ratkaisee ongelman erityisellä nimenomaan puhelimen säilyttämiseen suunnitellulla taskulla.

I/O Denimin farkut sisältävät ekstrataskun, joka on sijoitettu reiden kohdalle mahdollisimman kätevästi käden ulottuville. Sijoittelun pitäisi myös estää puhelimen valuminen niin paljon jalan takapuolelle, että se kärsii istuessa. Tasku on suunniteltu enintään 4,8 tuuman kokoisille puhelimille, joten sekä Galaxy S III että tuorein fyysisiltä mitoiltaan vastaava Galaxy S4 mahtuvat taskuun.

Puhlettien omistajien on syytä vaihtaa housumallinsa taskun kohdalta tilavampaan tai siirtyä esimerkiksi aina käteviin reisitaskuhousuihin. Housuista on olemassa vain perinteisen sinisiä miesten malleja, sillä naisten ilmeisesti oletetaan käyttävän aina mukana kulkevaa laukkua puhelimen säilytykseen.


Puhelimen säilytykseen sopivat farkut saa omakseen 115 dollarin hintaan ja postikuluja Suomeen kertyy 20 dollarin verran, mikä tarkoitta yhteensä noin 104 euron ostosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

tataka
tataka

1

itse käytän reisitaskuhousuja, mahtuu lompakko, lisävirtalähde ja sen micro usb kaapeli puhelimelle reisitaskuun ja avaimet varmuusnauhalla oikeaan taskuun jossa myös nenäliinoja ja vasempaan taskuun puhelin. ja vasempaan reisitaskuun saa käytetyt nenäliinat.

mukavan tuntuiset, käytännöllistä ja taskuvarkaiden vähän vaikeampi varastaa kuin farkut.

Vastaa
Tcav
Tcav

3

"Puhelimen säilytykseen sopivat farkut saa omakseen 115 dollarin hintaan ja postikuluja Suomeen kertyy 20 dollarin verran, mikä tarkoitta yhteensä noin 104 euron ostosta."

Tietääkseni Yhdysvallat ei ole EU:n jäsen, joten mukaan kuuluu laskea myös 24 %:n arvonlisävero.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Oiva Piirakainen (vahvistamaton)

4

Ei mene mulla housut vaihtoon, koska tungen kännykkäni nahkaiseen vyölaukkuun, sellaiseen nepparilla suljettavaan jossa kännykkä on vaaka-asennossa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Shamesung (vahvistamaton)

5

Taitaa olla Shamesungilla tässä outoudessa näppinsä pelissä. Niin kookkaita kärpäslätkiä ovat erehtyneet tekemään, että yhtiön suunnitteluosastolla ollaan suut auki ja hieman hämmästyksissä todetaan "tarttis tehrä jotain" (tämä kaikki tietysti koreasti koreaksi).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Shamesung (vahvistamaton)

8

@7 No ei sitten kyllä mahdu se S4:kään, ikävä kyllä. S4:n mitat ovat 136,6 x 69,8 x 7,9 mm (vrt. Lumia 920, jonka mitat 130,3 x 70,8 x 10,7 mm). Suosittelisin ostamaan aikuisille tarkoitettuja housuja, ettei tarvitsisi käyttää niitä lapsille tarkoitettuja housuja, joissa on pienet taskutkin. Tietysti kokonsa mukaan kukin ostaa housunsa, ei siinä.

Vastaa
Taeco
Taeco

9

Itselläni on ihan normaalit farkut(useammat erilaiset), joiden kaikkien taskuihin mahtuu mukavasti samanaikaisesti oma e7 (ja samaaan syssyyn myös tyttöystävän L920 koska hänellä ei aina ole taskuja), lompakko, usb-kaapeleita kahta sorttia, kaksi kynää, melko kookas avainnippu, muistitikku tai pari sekä nappikuulokkeet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja