Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset Galaxy Megan speksit julki?

2
Matti Vähäkainu

Ensimmäiset Galaxy Megan speksit julki?
Samsungilta odotetaan Galaxy-sarjaan ainakin kahta uudenlaista tulokasta. 5,8 tuuman ja 6,3 tuuman näytöillä varustetut puhletit kantavat huhujen mukaan nimeä Galaxy Mega.

Nyt puhleteista pienemmän speksejä on vuotanut SamMobile-sivustolle. Mallinimellä GT-I9152 tunnettu Mega 5.8 on tietojen mukaan kahdella SIM-paikalla varustettu DUOS-laite, jonka 5,8 tuuman kosketusnäytön resoluutio on 960x540. Laitteessa on TFT-näyttö, joka on Samsungin lippulaivoille tyypillistä ainoastaan DUOS-sarjassa.

Tiedot kertovat, että laitteen pääkamera on 8 megapikselinen, jonka lisäksi löytyy 2 megapikselin etukamera. Mega 5.8:n sisuksissa hyrrää kahden ytimen suoritin ja muistia on puolitoista gigatavua. 9,7 millimetrin paksuisen laitteen akku on kapasiteetiltaan 2600 milliampeerituntia.


Mega 5.8 pyörittää Jelly Beaniä, jonka päällä on Samsungin oma Nature-käyttöliittymä. Spekseiltään laite vaikuttaa nykyisen DUOS-sarjan lippulaivan, Galaxy Grandin isoveljeltä, joka on saapunut vasta hiljattain markkinoille.

SamMobilen tiedot eivät kerro uuden laitteen julkaisuaikataulusta tai hintatiedoista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Malboro
Malboro

2

^Olen samaa mieltä nimestä. Löytyy muuten myös 6,3" tiedot samasta paikkaa. Herää heti kysymys, että taitaa tulla vielä se Note3kin :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja