Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset Galaxy Megan speksit julki?

2
Matti Vähäkainu

Ensimmäiset Galaxy Megan speksit julki?
Samsungilta odotetaan Galaxy-sarjaan ainakin kahta uudenlaista tulokasta. 5,8 tuuman ja 6,3 tuuman näytöillä varustetut puhletit kantavat huhujen mukaan nimeä Galaxy Mega.

Nyt puhleteista pienemmän speksejä on vuotanut SamMobile-sivustolle. Mallinimellä GT-I9152 tunnettu Mega 5.8 on tietojen mukaan kahdella SIM-paikalla varustettu DUOS-laite, jonka 5,8 tuuman kosketusnäytön resoluutio on 960x540. Laitteessa on TFT-näyttö, joka on Samsungin lippulaivoille tyypillistä ainoastaan DUOS-sarjassa.

Tiedot kertovat, että laitteen pääkamera on 8 megapikselinen, jonka lisäksi löytyy 2 megapikselin etukamera. Mega 5.8:n sisuksissa hyrrää kahden ytimen suoritin ja muistia on puolitoista gigatavua. 9,7 millimetrin paksuisen laitteen akku on kapasiteetiltaan 2600 milliampeerituntia.


Mega 5.8 pyörittää Jelly Beaniä, jonka päällä on Samsungin oma Nature-käyttöliittymä. Spekseiltään laite vaikuttaa nykyisen DUOS-sarjan lippulaivan, Galaxy Grandin isoveljeltä, joka on saapunut vasta hiljattain markkinoille.

SamMobilen tiedot eivät kerro uuden laitteen julkaisuaikataulusta tai hintatiedoista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Malboro
Malboro

2

^Olen samaa mieltä nimestä. Löytyy muuten myös 6,3" tiedot samasta paikkaa. Herää heti kysymys, että taitaa tulla vielä se Note3kin :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja