Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xperia-puhelimet saamassa tuen Dualshock 3 -ohjaimille

3
Teemu Laitila

Xperia-puhelimet saamassa tuen Dualshock 3 -ohjaimille
Sony on yrittänyt hyödyntää PlayStation-brändiään myös muiden laitteidensa myynnissä, mutta tähän saakka vielä kohtalaisen laihoin tuloksin. Mobiilipelaaminen saattaa kuitenkin saada vauhtia sen jälkeen, kun Sonyn Dualshock 3 -ohjaimilla voi ohjata Xperia-puhelimissa pyöriviä pelejä.

Tuoreella videolla näkyy, miten Sony on leipomassa PlayStation 3:n ohjainten tukea suoraan Xperia-puhelinten käyttöjärjestelmään. Ohjain paritetaan puhelimen kanssa ensin liittämällä ne USB-kaapelilla toisiinsa, jonka jälkeen kaapelin voi irrottaa ja yhteys syntyy automaattisesti Bluetoothin välityksellä.

Kun puhelimen näytön peilaaminen telkkarin ruudulle on yhä helpompaa, niin myös puhelimen käyttökelpoisuus jopa kotikonsolin korvikkeena kasvaa. Koska kosketusnäyttö on kuitenkin onneton ohjausväline fyysisiin nappuloihin verrattuna, Sonyn Android-puhelimet tarjoavat tulevaisuudessa ainakin pelaajille jotain, mitä ei välttämättä muista laitteista löydy, vaikka paljon riippuu myös pelivalikoimasta.

Ohjaimen liittämistä ja toimintaa esittelevän videon julkaisi Twitterissä käyttäjä @djnermal, joka profiilinsa mukaan työskentelee Sonyn mobiiliyksikössä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
K-ill-A (vahvistamaton)

1

Johan DS3:n sai aikoinaan paritettua N900:een. Star Control 2 toimi oikeen mainiosti :)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Joo, ja kovin helposti saa (vaikkapa Sixaxis Controller-ohjelmalla) paritettua Androidin ja PS3-ohjaimen. Mutta tässäpä oli se pointti, että systeemi on laitteessa valmiina.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

3

Eikö tässäkin ois voinu hyödyntää NFC teknologiaa? Ois saanut ainakin jonkillaisen kunnon hyödyn siitä..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.