Apple ja Yahoo keskustelevat yhteistyön syventämisestä

1
Manu Pitkänen

Apple ja Yahoo keskustelevat yhteistyön syventämisestä
Apple ja Yahoo ovat käyneet keskusteluja, joiden teemana on ollut yhtiöiden välisen yhteistyön syventäminen. Apple käyttää jo nyt iPhonessa Yahoon sää- ja taloustietoja. Tämän lisäksi Apple hyödyntää Yahoon urheilutilastodataa Siri-avustajassa.

Apple haluaisi iPhone-puhelimiin ja iPadeihin lisää Marissa Mayerin luotsaaman yhtiön tarjoamaa uutissisältöä. Keskustelut eivät kuitenkaan ole vielä siinä vaiheessa, että sopimuspapereihin oltasiin kirjoittamassa nimiä. Applen on helppo tukeutua Yahooseen, sillä se ei ole tuotteidensa puolesta Applen suoranainen kilpailija.

Wall Street Journalin mukaan Yahoo haluaisi korvata Googlen iLaitteiden oletushakukoneena. Tämä on hankalaa, sillä Applella on jo sopimus Googlen kanssa. Vaikka Apple onkin pyrkinyt vähentämään siteitään Googleen, ei se välttämättä ole valmis vaihtamaan hakukoneen tarjoajaa, vaikka se olisi mahdollista. Googlen korvaaminen Yahoolla voisi aiheuttaa samanlaisen myrskyn kuin "Mapgate" viime vuonna. Yahoo käyttää Microsoftin Bing-hakumoottoria.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

iOS:n Safarissa on tällä hetkellä kolme vaihtoehtoista hakukonetta, Google (oletus), Yahoo ja Bing. Noiden tasoero (subjektiivinen yhden suomalaisen henkilön tutkimus) on sellainen, että en usko oletuksen ihan hevillä muuttuvan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.