Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google uusi Play-kaupan ilmeen

1
Manu Pitkänen

Google uusi Play-kaupan ilmeen
Aiemmin julkaistuissa vuotokuvissa näkynyt Google Play -kaupan uusittu ilme on esitelty nyt virallisestikin. Virallisessa Android-blogissa julkaistun kirjoituksen mukaan Google on alkanut avata ovia päivitettyyn sovelluskaupaan.

Googlen mukaan uusi Google Play helpottaa ja nopeuttaa sisällön etsimistä kohteiden selkeän näkyvyyden ansiosta. Yhtiö on panostanut myös ostotapahtuman yksinkertaistamiseen. Google Play -sovelluskaupan 4.0-versio tulee lähiaikoina saataville kaikille puhelimille ja tableteille, joista löytyy vähintään Android 2.2 (Froyo).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja