Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE julkisti Intel-puhelimen, nimesi nörtiksi

2
Matti Vähäkainu

ZTE julkisti Intel-puhelimen, nimesi nörtiksi
ZTE on tänään julkistanut uuden Intelin suoritinta käyttävän Android-puhelimen Pekingissä järjestetyillä Intel Developer Forum -messuilla. Laite on nimetty hauskasti Geekiksi eli nörtiksi, kenties johtuen harvinaisemmasta Intelin raudasta.

ZTE Geekin sisuksissa hyrrää Intelin 32 nanometrin prosessilla valmistettu uusi Atom-suoritin, joka tunnetaan nimellä Clover Trail+. Kahden gigahertsin suorittimen kerrotaan olevan aikaisempaa kaksi kertaa nopeampi CPU:n ja kolme kertaa nopeampi GPU:n osalta. Samalla virrankulutusta on onnistuttu pienentämään.

Muita laitteen ominaisuuksia ovat viiden tuuman 720p-kosketusnäyttö, gigatavu RAM-muistia, 8 gigatavua tallennustilaa, 8 megapikselin kamera ja 2300 milliampeeritunnin akku. Puhelimessa pyöritetään Android Jelly Beaniä.

Laite on jatkoa ZTE:n ja Intelin yhteistyölle, jonka tuloksena viime vuonna julkaistiin kiinalaisyhtiön ensimmäinen Intelin suorittimella varustettu älypuhelin ZTE Grand X IN.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

HiTex1983
HiTex1983

2

Toimittajalle pyyntö: Olisi ihan hyvä, että uutisissa kirjoitettaisiin Android versio numeroilla, vaikka tuon lempinimen lisäksi, kun minä en ainakaan muista kirveelläkään noita nimejä :). Se ei toki ole suurivaiva googlettaa tuota nimeä ja sitä kautta selvittää, että mikä versionumero on kyseessä, mutta ei se ole suurivaiva sitä kirjoittaakkaan uutiseen mukaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja