Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava PR2.0-päivitys tuo Lumioille uusia kameraominaisuuksia

Matti Vähäkainu

Seuraava PR2.0-päivitys tuo Lumioille uusia kameraominaisuuksia
Nokialla on tekeillä Lumia-puhelimille niin kutsuttu PR2.0-ohjelmistopäivitys. Aiempien tietojen mukaan päivityksessä puhelimiin tuodaan N9-mallista tutut kaksoisnäpäytys puhelimen herättämiseen sekä näytönsäästäjän tapainen kello.

Uudet tiedot Unleash the Phones -sivustolta kertovat, että päivityksen yhteydessä Lumia-malleihin tuodaan uusi linssisovellus, jonka avulla on mahdollista kontrolloida muun muassa kameran suljinnopeutta, säätää valkotasapainoa ja muuttaa muita asetuksia.

Toistaiseksi tietoja linssistä on erittäin vähän, eikä sivuston mukaan toiminnallisuus sovelluksessa ole vielä valmiina. Linssin tarkoituksena on kenties kuitenkin tuoda esimerkiksi 808 PureView'n sisältämät ja Lumia-malleissa poissaolollaan loistaneet kehittyneemmät valokuvausasetukset ja -säädöt.

Valitettavasti tässä vaiheessa erittäin keskeneräistä päivitystä joudutaan odottamaan todennäköisesti vielä useita kuukausia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.