Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Digitoday: Jolla-puhelimen salat selviävät toukokuussa – ennakkotilaajille luvassa ekstraa

14
Manu Pitkänen

Digitoday: Jolla-puhelimen salat selviävät toukokuussa – ennakkotilaajille luvassa ekstraa
Kotimainen matkapuhelinyhtiö Jolla aikoo esitellä älypuhelimensa toukokuun alussa. Puhelimen ennakkomyynti alkaa sen jälkeen, mutta varsinaisen myynnin alkamisajankohta halutaan pitää vielä salassa. Asiasta uutisoi Digitoday.

Ennakkomyynnin ohessa tilaajilta peritään "jonkinlainen ennakkomaksu", jonka vastineeksi tilaaja saa pientä ekstraa omaan puhelimeensa. Maksussa on useita tasoja: mitä enemmän maksaa, sitä räätälöidymmän puhelimen ostaja saa. Maksun suuruus on sen verran alhainen, ettei sen pitäisi aiheuttaa faneille ylitsepääsemätöntä kynnystä.

Puhelimen on tarkoitus tulla myyntiin tämän vuoden aikana. Suomalaiset pääsevät ensimmäisten joukossa Jollan puhelimeen kiinni. Jollalla on jakelusopimus teleoperaattori DNA:n kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
SailFish @ (vahvistamaton)

2

Nokia on hyvinkin pian "menneen talven Lumia",kun Jolla tuo oman tuotevalikoimansa markkinoille!. ;)

Vastaa
7520G
7520G

7

Kommentoikaa nyt jumalauta jotain tähän artikkeliin liittyvää. Aina tulee kissatappelu kun joku alkaa arvostelemaan toisten mielipiteitä....

Anyway veikkaan, että Jolla ei suurempia murheita Nokialle aiheuta ainakaan ennen kuin saa toimivien puhelimien maineen. Ensin itse haluaisin kuulla kokemuksia Jollan puhelimista, ennen kuin joskus sitten harkitsen sellaisen ostamista.

Vastaa
3rp3
3rp3

8

"Anyway veikkaan, että Jolla ei suurempia murheita Nokialle aiheuta ainakaan ennen kuin saa toimivien puhelimien maineen. Ensin itse haluaisin kuulla kokemuksia Jollan puhelimista, ennen kuin joskus sitten harkitsen sellaisen ostamista."

Olin aiemmin varma, että ostan tuon heti kun vain saataville tulee, mutta viivästysten vuoksi (ja edellisen puhelimen hieman rikkouduttua) ostin käytettynä Galaxy Nexuksen, joka on ensimmäinen Android-puhelimeni. Täytyy kyllä sanoa, että Android on ollut kaikkea muuta, kuin lagaava ja buginen! Ei voi kyllä valittaa.

Olenkin alkanut hieman epäröidä Jollan ostamista. Todennäköisesti odottelen käyttäjäkokemuksia, ja mahdollista toisen sukupolven laitetta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rape @ (vahvistamaton)

10

@9 Siis sovellus kaataa itsensä,ei käyttöjärjestelmä!.Vitunmoisista tehoista voidaan olla vaikka sitä mieltä että et osaa oikein suomenkielellä kirjoittaa ja kyseessä on sanavaraston osalta 14-16v teini.

Vastaa
7520G
7520G

11

@10 Onko sillä väliä kaataako selain itse itsensä vai käyttis? Joka tapauksessa en ole kuullut, että kahden kaverini ja äidin Lumioissa selain olisi kertaakaan kaatunut.

Vastaa
peltsip
peltsip

13

@10, tuosta oli aikanaan ihan spekulaatiota uutisissa: Androidin menestys on osa noidankehää kun jokseenkin tehoton käyttis vaatii huippurautaa pyöriäkseen sulavasti ja kun huippurautaa käytetään niin kärjistettynä sen speksit myy laitteen teknisesti orientoituneille käyttäjille.

Vastaa
7520G
7520G

14

@13, Täysin samaa mieltä. Noissa älypuhelinten vertailuissa ei tarvitsisi edes kertoa prossun tehoja, koska ainut paikka missä ne saman hintaluokan laitteissa merkitsee, on benchmark testit. Pitäisi vain koitella sovellusten käynnistymisaikoja, nettiselailua ym.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja