Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässäkö ratkaisu rikkoutuviin näyttöihin? Videolla "maailman kestävin suojakalvo"

5
Matti Vähäkainu

Tässäkö ratkaisu rikkoutuviin näyttöihin? Videolla maailman kestävin suojakalvo
Älypuhelinten rikkoutumisen ykkössyyn täytyy olla puhelimen näytön pirstaloituminen. Suurilla kosketusnäytöillä varustetut puhelimet ovat erityisen herkkiä tippuessaan koville pinnoille, mutta korelaisyhtiö uskoo löytäneensä ratkaisun ongelmaan.

Maailman kestävimmäksi näytönsuojaksi tituleerattua ARK-suojakalvoa esitellään neljällä YouTube-videolla. Ensimmäisellä videolla suojakalvolla varustettu iPad mini saa tuta vasaran iskuja ja selvittää haasteen ilman näkyviä vaurioita.

Toisella videolla Galaxy S2:n näyttö ottaa vastaan metallikuulien iskuja, jonka jälkeen kalvo poistetaan ja näyttö on palasina ensimmäisen iskun jälkeen. Kahdella muulla videolla nähdään vasarointitestejä Galaxy S3:n ja ilmeisesti iPhone 3GS:n iPhone 4:n kanssa.

Aim High International -nimisen yrityksen valmistamaa ARK-suojakalvo on valmistettu kestävästä PET-muovista, jota käytetään esimerkiksi virvoitusjuomapulloissa.


Tietoa yhtiöstä ja sen valmistamasta suojakalvosta löytyy heikosti, mutta M.I.C. Gadget -sivuston mukaan sitä myydään Aasiassa edellä mainittujen laitteiden lisäksi ainakin iPhone 5:lle, iPadille ja Galaxy Note 2:lle. Hintaa kalvolla on noin viidestätoista kahteenkymmeneen euroa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

mcmopo
mcmopo

4

Nasahan aikoinaan kehitti samankaltaisen kumiseoksen, mikä vaimentaa iskua tehokkaasti. Itse olen ainakin kuullut että jotkut nyrkkeilijät käyttävät luiskaa hankoissa suojatakseen käsiään. Mathaisikohan tämä tekniikka olla tehty tuon pohjalta.

Vastaa
Raqoo
Raqoo

5

Tuo ei suojaa näytön kaikki osia, rakenteessa kun on useita kerroksia:
- LED taustavalo
- LCD-näyttö
- kapasitiivisen anturin lasikerros
- suojalasi

Korjauksen alla 10.1" tabletti, putosi kulma edellä ja LCD-näyttö rikkoutui.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja