Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia odottaa Lumian myynnin parantuvan yli 27 prosentilla

7
Manu Pitkänen

Nokia odottaa Lumian myynnin parantuvan yli 27 prosentilla
Nokia arvioi tänään julkaistussa osavuosikatsauksessa, että yhtiön myymien Lumia-puhelimien määrä kasvaa huhti-kesäkuussa vuoden alkuun nähden ainakin 27 prosentilla.

Nokia myi ensimmäisen kvartaalin aikana yhteensä 5,6 miljoonaa Lumiaa, joista kaksi kolmasosaa oli Windows Phone 8 -pohjaisia. Uusien tuotteiden saatavuuden paranemisen ansiosta myynnin odotetaan virkistyvän entisestään. Nokian ennustama vähintään 27 prosentin kasvu tarkoittaisi käytännössä sitä, että yhtiö myy huhti-kesäkuun aikana yli 7,1 miljoonaa Lumiaa.
Nokian myi tämän vuoden alussa 27 prosenttia enemmän Lumia-puhelimia kuin viime vuoden lopulla (Q1/2013 vs. Q4/2012).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

asertyhg (vahvistamaton)

1

"Kuluvan vuoden Tammi-maaliskuussa Nokian Smart Devices -yksikkö myi 5,6 miljoonaa älypuhelinta ja noin 500 000 Symbian-laitetta." Talouselämä

Ihmeen paljon myytiin Symbian-laitteita siihen nähden, että kyseessä markkinoimaton kuollut alusta.

"Huolestuttava merkki Lumia-puhelinten kannalta on kuitenkin se, että Nokian matkapuhelinmyynti Pohjois-Amerikassa on pudonnut edelliskvartaalista yli 40 prosenttia sekä liikevaihdolla että kappalemääräisesti mitaten. Lumia-boomista voi tuskin puhua." Talouselämä

Jenkkilässä senkun myynti vaan laskee, Windows ei yksinkertaisesti myy

Vastaa
iKnow_ (vahvistamaton)

3

Uskoisin, että kun 520, 620 ja 720 pääsevät kunnolla myyntiin niin tuol 27% ei ole edes kovin vaikea saavuttaa. Ennen näitä ovat hyvä edulliset laitteet Nokialta uupuneet. Uskoisin, että esim Androidin kohdalla lippulaivojen lisäksi alle 250E maksavat laitteet kasvattavat markkinaosuutta selkeästi eniten. 300-500E laitteiden liikkuvuus on lähes olematonta näiden kahden ääripään rinnalla.

Volyymit olisi kuitenkin syytä saada sinne väh 10 miljoonaan Q3:lla jos leikissä meinaa olla mukana pidempään.

Vastaa
ettevoiollatosissann (vahvistamaton)

4

#3
Hahaha te Mokia-uskovaiset olette kyllä uskomatonta väkeä. Vaikka tulee kuraa niskaan, niin vielä jaksetaan uskotella itselle "no mutta kyllä viimeistään sitten kun....".
Huoh.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja