Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S4:n myynti alkaa Suomessa 27. huhtikuuta

14
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S4:n myynti alkaa Suomessa 27. huhtikuuta
Samsung Suomi on kertonut Facebook-sivuillaan, että yhtiön uuden lippulaivan myynti alkaa kuluvan kuun lopulla. Tarkemmin sanottuna lauantaina 27. huhtikuuta.

Suomessa myytävästä Galaxy S4:stä löytyy Qualcommin neliytiminen Snapdragon 600 -järjestelmäpiiri, joka tikittää 1,9 gigahertsin kellotaajuudella. Full HD -näytöllä on kokoa 4,99 tuumaa. Kuvauksesta vastaa 13 megapikselin kamera, jota täydentää 2,1 megapikselin videopuhelukamera. Puhelimen uutuusominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus ottaa kuvia samanaikaisesti molemmilla kameroilla.

Ennakkotilattavana olevaa puhelinta myydään Gigantissa ja Verkkokauppa.comissa noin 699 euron hintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
Samsung..!!. (vahvistamaton)

2

Täytyykö noihin kirjoitusvirheisiin AINA puuttua!!. Varsinkaan jos EI ole MUUTA kommentoitavaa..!! Muttah,, en malta odottaa tätä!!. Jo neljättä vuotta SAMSUNG tuo markkinoille parhaimman puhelimen!!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
daapadaa (vahvistamaton)

4

En kyllä näe järkeä päivittää omaa SIII tähän, voisi verrata jo valmiiksi Ipuhelin 5 ja 5S eroihin... Ei siinä, varmasti pätevä heille jolla ei SIII ole.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ativS @ (vahvistamaton)

6

@5 Mene nyt sillä Nokian uudella Ikkunalelu puhelimella (Windows Phone) leikkimään,heitä vaikka vessanpönttöön ja kato,että kuinka kauan se kelluu pinnalla. =)

Vastaa
perhana
perhana

7

@6
Palikka toki kelluu varmasti vielä pitempään... ja kyllähän se saippuarasiakin hyvin kelluu jollei satu nurin keikahtamaan.

Tuli muutes tuosta @2 purkauksesta ihan hullu ajatus mieleen... jospa sitä rekisteröintipakkoa ei haluta saada aikaiseksi siksi koska tämä trolli onkin AD:n henkilökuntaa...? :DD

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tombbae (vahvistamaton)

12

juuuh mullon galaxy s plus ja nyt oon päättäny ostaa ton. melkein erehdyin ostaan S3 mut sitten päätinki et satsataa ny vähä enempi.. oon kyllä ollu tyytyväinen samtsunkii " s plus , galaxy tab 2 10´´ " LOITAVIA VEHKEITÄ!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja