Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tilastot: Facebook Homesta ei ole tulossa hittiä

3
Manu Pitkänen

Tilastot: Facebook Homesta ei ole tulossa hittiä
Huhtikuun alussa esiteltyä Facebook Homea on ladattu Google Play -sovelluskaupasta yli puoli miljoonaa kertaa.

Home on käytännössä uudenlainen käyttöliittymä, mikä takaa Facebookille näkyvän aseman Android-puhelimissa. Aihetta on käsitelty kattavammin täällä. Facebook Home löytyy esiasennettuna HTC First -älypuhelimesta. Firstin lisäksi Home on saatavilla HTC:n ja Samsungin lippulaivapuhelimiin.

Latausmäärää voidaan pitää ainakin kohtalaisena Homen rajallisen laitteistotuen vuoksi. Käyttäjäarvioiden perusteella (keskiarvo 2,2 tähteä) Facebook Home ei välttämättä jäänyt kovin pitkäksi aikaa puhelimeen asennuksen jälkeen. Keskinkertaisuutta huokuvien lukujen perusteella Facebook Homesta tuskin muodostuu seuraavaa hittiä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
mikkiskö (vahvistamaton)

3

Eikö tämä ollut aistittavissa jo siitä, kun Microsoft nosti asiasta ison haloon, vättäen Facebookin kopioineen microsoftia... Kysymys vaan kuuluu kannattiko kopioida.. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja