Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Apple suunnittelee halpapuhelinta - seuraava lippulaiva saattaa myöhästyä

1
Sami Koivunen

Huhu: Apple suunnittelee halpapuhelinta - seuraava lippulaiva saattaa myöhästyä
Reuters uutisoi, että Apple saattaa viivyttää seuraavan sukupolven iPhone-puhelinten tuontia markkinoille. Kyseessä on todennäköisesti iPhone 5S. Syynä viivästykseen on sellaisen materiaalin löytäminen, joka ei vaikuta tulevan puhelimen sormenjäljentunnistus-sensoriin.

Alun perin uuden puhelimen oli tarkoitus tulla massatuotantoon kesäkuussa, mutta nyt aikataulu saattaa muuttua. Sormenjäljentunnistin on todennäköisesti yksi tulevan puhelimen uusista ominaisuuksista. Mahdollisista ongelmista kertovan uutisen lähteenä ovat tavarantoimittajat Japanissa ja Taiwanissa.

Reutersin mukaan Apple tuo 5S-mallin rinnalle myös halvemman vaihdoehdon ajatellen erityisesti Kiinan ja Intian puhelinmarkkinoita. Molemmissa malleissa odotetaan olevan neljän tuuman näyttö, mutta halvempi, muovikuorinen malli ei sisältäisi edellämainittua tunnistinta.Nimeltä mainitsematon tavarantoimittaja kertoo myös, että Applea kutsutaan usein nimellä "Poison Apple", sillä amerikkalaisjätti vaatii tarvikkeiltaan korkeita standardeja ja laatua, mutta edellyttää halpaa hintaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

keijo123
keijo123

1

Eikös se joku apple pomo juuri kertonut ettei apple todellakaan tee halpis puhelinta? Sen takia applesta pidänkin kun ei tee mitään paskaa ja laajenna niitä näyttöjä jäätäviksi kapuloiksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja