Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen toimitusjohtaja vihjaili suurista julkistuksista ensi syksylle

1
Teemu Laitila

Applen toimitusjohtaja vihjaili suurista julkistuksista ensi syksylle
Applen toimitusjohtaja Tim Cook vihjaili yhtiön osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä syksyllä ja vuoden 2014 aikana esiteltävistä uutuustuotteista. Cookin mukaan Apple on laajentamassa valikoimaansa "jännittäviin uusiin tuotekategorioihin".

Uusien tuotekategorioiden voisi olettaa viittaavan mahdollisesti työn alla olevaan älykelloon, jota on tähän mennessä kutsuttu nimellä iWatch. Tietysti tulossa voisi olla myös paljon puhutu iTV, joka kuitenkin alkaa näyttää joulupukin ja yksisarvisten kaltaiselta legendalta.

Cook ei vastannut tarkemmin kysymyksiin uusista laitekategorioista eikä myöskään sitoutunut tarkempiin aikatauluihin, vaan kommentoi työn olevan äärimmäisen vaikeaa. Kommentien on yleisesti tulkittu tarkoittavan uudenlaisten tuotteiden julkistusten mahdollista venymistä ensi vuoden puolelle.

Lisäksi Cookilta tiedusteltiin, tarkoittavatko syksyllä nähtävät julkaisut myös sitä, että ennen syksyä ei julkaista uusia tuotteita. Cook ei odotetusti ottanut kantaa kevään ja kesän julkaisuihin. Edellisten vuosien aikana Apple on päivittänyt iPad-mallistoaan keväisin, mutta viime vuonna aikataulu kääntyi ympäri Applen julkaistessa neljännen sukupolven iPadit syksyllä. Tällä hetkellä analyytikot ja asiantuntijat ovat jakautuneita sen suhteen, nähdäänkö Applelta uusi iPad vielä kevään aikana vai ei.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja