Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli WhatsApp-painikkeella varustetun Ashan

Manu Pitkänen

Nokia esitteli WhatsApp-painikkeella varustetun Ashan
Nokia piti lupauksensa ja esitteli tänään uuden Qwerty-näppäimistöllä varustetun Asha-puhelimen, jota yhtiö kuvailee sosiaalisimmaksi Ashaksi mitä tähän mennessä on nähty.

Asha 210:stä tulee saataville yhdellä SIM-paikalla ja Easy Swap dual-SIM -paikalla varustettu malli. Wi-Fiä tukevasta Ashasta löytyy markkina-alueesta riipuen oma näppäin joko Facebook- tai WhatsApp-sovellusta varten, minkä ansiosta viestittely ystävien kanssa pitäisi olla nopeaa ja vaivatonta. Twitter ja Gmail ovat myös tuettuina. Puhelimen kahden megapikselin kameralla otettuja kuvia voi jakaa tutuille Nokian Slam-ominaisuuden avulla (kuvat siirtyvät toiseen Bluetooth-puhelimeen ilman laitteiden parittamista).

Yhden SIM-paikan versiolle luvataan 46 vuorokauden akkukestoa. Puhelin tulee myyntiin huhti-kesäkuussa keltaisena, syaanina, mustana, magentana ja valkoisena. Suositushinta on 72 dollaria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja