>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Androidin videosoitinten TOP5

3
Matti Vähäkainu

Tässä on Androidin videosoitinten TOP5
Android-puhelimista löytyy esiasennettuna kelpo videosoitin, mutta sen ominaisuudet eivät vedä vertoja markkinoiden suosituimmille kolmannen osapuolen sovelluksille. Mikäli tarvetta on esimerkiksi laajemmalle tiedosto- tai tektistystuelle, on Google Play -kaupassa tarjolla paljon hyviä vaihtoehtoja.

Katsastamme viisi suosittua vaihtoehtosovellusta videoiden ja muun mediasisällön toistamiseen. Omien kännykkävideoiden katsomisen lisäksi ne soveltuvat hyvin vaikkapa elokuvien toistamiseen ja striimejen seuraamiseen.

HUOM! Uudempi, vuoden 2017 listaus löytyy täältä: Parhaat videosoittimet Androidille

MX Player (Pro)

MX Player on ehdottomasti yksi Androidin suosituimmista videosoittimista. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu moniytimisten suorittimien tuki, joka tarkoittaa parempaa suorituskykyä videonpurussa.Sovellus tukee myös zoomausta nipistyksellä sekä tekstityksiä ja niiden säätöä rullaamalla. Ohjelma tukee Android 4.1 Jelly Bean -laitteita.

MX Playerin tekstitystiedostotuki on erittäin laaja ja siihen kuuluvat muun muassa SubStation Alpha, SAMI, SubRip ja MicroDVD -tekstitykset. Olipa tekstit siis esimerkiksi .txt, .srt tai .sub -muodossa, ne todennäköisesti toimivat MX Playerillä.

Ohjelman ilmaisessa versiossa näytetään mainoksia, joista pääsee eroon maksamalla Pro-version 4,4 euron hinta.

Lataa MX Player Google Play -kaupasta

Lataa MX Player Pro Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen (Pro-versio 4,4e)

Latauskerrat: 10 - 50 miljoonaa

Tähdet: 4,5/5


VLC for Android Beta

Erittäin suosittu ja monipuolinen pöytäkonesovellus on saatavilla myös Android-laitteisiin. Beta-leimalla varustettu VLC for Android on ilmainen avoimen lähdekoodin vaihtoehto, joka ei häpeile ominaisuuksissa.

VLC tukee useimpia tiedostomuotoja, striimausprotokollia ja tekstitystiedostoja, kuten sen pöytäkoneversiokin. Koska kyseessä on betasovellus, ei varmasta toiminnasta ole takeita, joten ajoittaista kaatuilua tai muita ongelmia voi esiintyä.

Sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa monikanavaäänet, tekstitykset, automaatinen näytönkääntö sekä eleohjaukset volyymille ja kirkkaudelle.

Lataa VLC for Android Beta Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 5 - 10 miljoonaa


Tähdet: 4,5/5


BSPlayer (Free)

BSPlayer ei ole ehkä vielä aivan suosituimpia sovelluksia Play-kaupassa, mutta yksi varteenotettava vaihtoehto videosoittimeksi. Se tukee laitteistokiihdytystä ja moniytimisiä suorittimia, joten suorituskyvyn pitäisi olla enemmän kuin kohdallaan.

Tiedostotuki on laajaa sekä äänen että videon osalta, minkä lisäksi suosituimpia striimausprotokollia tuetaan. Tiedostotuki kattaa esimerkiksi .avi, .flv, .mkv, .mp4, .mpg ja .3gp -päätteiset tiedostot. Useamman ääniraidat ja tekstitykset toistuvat myös BSPlayerillä.

BSPlayer Free on mainosrahoitteinen sovellus, mutta saatavilla on myös varsinainen BSPlayer, jossa mainokset on poistettu ja tilalle laitettu lisäominaisuuksia.

Lataa BSPlayer Free Google Play -kaupasta

Lataa BSPlayer Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen (maksullinen BSPlayer 4,99e)

Latauskerrat: 1 - 5 miljoonaa

Tähdet:4,5/5


MoboPlayer

Kymmeniä miljoonia kertoja ladattu MoboPlayer on hieman uudempi tuttavuus. Se kuitenkin tukee laajasti (valmistajan mukaan jopa "kaikkia") eri tiedostoformaatteja.

Tekstityksiä MoboPlayer tukee sekä ulkoisina tiedostoina että sisäänrakennettuna esimerkiksi MKV-tiedostojen kohdalla. Tuki löytyy myös usemmalle äänikanavalle ja tekstitysraidalle. Striimausta sovellustukee HTTP- ja RTSP-protokollien välityksellä.


Sovelluksesta löytyy mediakirjasto sekä videotyypin mukaan järjestäminen.

Lataa MoboPlayer Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 10 - 50 miljoonaa

Tähdet: 4,5/5
RealPlayer

Takavuosiltakin tuttu RealPlayer on saatavilla myös Android-laitteille. Se mahdollistaa videon, musiikin ja kuvien toistamisen useilla eri tavoin.

RealPlayerin repertuaariin kuuluvat niin YouTube-videot, podcastit kuin lastFM scrobbling. Sen avulla on mahdollista lisäksi asettaa soittoääniä ja kontrolloida soittoa lukitulla laitteella tai widgetin avulla.

Sovelluksen voi päivittää maksua vastaan tukemaan mm. RealAudio- ja RealVideo-striimejä sekä metadatan editointia.

Lataa RealPlayer Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen (laajennettavissa rahalla)

Latauskerrat: 10 - 50 miljoonaa

Tähdet: 4,5/5


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
peppu585kho (vahvistamaton)

1

Dice player ajaa näistä kaikista ylitse.Hinta/laatu?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Olisin toivonut pelkän listauksen sijaan vertailua ja omia mielipiteitä.

Itselläni käytössä MX (ilmainen). Hyvin pelitti. Mainokset eivät vaivanneet, kun katsoin videoita paikassa, johon ei ollut saatavilla nettiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.