Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tekee Galaxy S4:stä kestävän ja vedenpitävän version

7
Teemu Laitila

Samsung tekee Galaxy S4:stä kestävän ja vedenpitävän version
Samsung suunnittelee veden ja pölyn kestävää versiota yhtiön uudesta lippulaivasta, väittää Wall Street Journal. Luurin nimeksi on tulossa Galaxy S4 Active ja sen on tarkoitus saapua kauppoihin kesällä.

Huhu kovempaan menoon suunnitellusta Galaxy S4:stä lähti liikkeelle jo muutama päivä sitten, kun Samsungin Lähi-idän toiminnoista vastaavan johtajan kerrottiin maininneen asiasta lehdistötilaisuudessa.

Toisin kuin esimerkiksi Sony, jonka lippulaivamalli Xperia Z on pöly- ja vesitiivis, Samsung on tarjonnut erikoiskestäviä puhelimia vain keskihintaluokassa Xcover-malleillaan. Galaxy S4 Activen kerrotaan olevan hieman varsinaista SGS4-mallia paksumpi ja myös kalliimpi.Wall Street Journalin tietojen mukaan Samsung toisi kestävän SGS-version kauppoihin heinäkuun aikana. Lehti ei kuitenkaan kerro, onko julkaisusta tarkoitus tulla maailmanlaajuinen, vai jääkö Galaxy S4 Active vain esimerkiksi aasialaiseksi kuriositeetiksi.

Samassa jutussa Wall Street Journal myös vahvistaa omalta osaltaan tiedon tulevasta Galaxy S4 Ministä, jonka pitäisi tulla myyntiin samoihin aikoihin heinäkuussa.

(uutiskuvassa Galaxy Xcover 2)


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.