Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tivi: Jolla muutti uusiin tiloihin Helsingissä

11
Manu Pitkänen

Tivi: Jolla muutti uusiin tiloihin Helsingissä
Jolla on muuttanut uusiin tilavampiin Itämerenkadulla sijaitseviin tiloihin Helsingissä. Asiasta uutisoi Tietoviikko. Vanhat tilat olivat liian ahtaat yhtiölle, jonka työntekijöiden määrä on kasvanut tänä vuonna noin 20 hengellä.

Jollan teknologiajohtaja Stefano Mosconi julkaisi Twitterissä kuvan uusista tiloista Helsingissä. Jollan palveluksessa on nykyään noin 70 henkilöä, joista 30 tekee töitä Helsingin konttorilla. Jollausers.com-sivuston mukaan muutamat työntekijät tekevät hommia kotoa käsin. Yhtiöllä on toimintaa myös Tampereella.

Sailfish-käyttöjärjestelmään perustuvan puhelimen Jolla esittelee toukokuussa. Sen on tarkoitus tulla myyntiin tämän vuoden aikana.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Samsung..!!. (vahvistamaton)

1

En ymmärrä "UNLIKE"?!. EN pidä? Tyypillinen SUOMALAINEN firma, ei ITSELUOTTAMUSTA,. onko tämäkin sitten ISOKIN floppi??., ;D

Vastaa
readyEddy
readyEddy

8

Microsoftin varpaille astuminen on aina riskaabelia. Nyt kuitenkin aika on otollinen. Yleiset sympatiat ovat Jollan puolella. Tiedän useita tulevia käyttäjiä itseni lisäksi. Annan Jollalle hyvän ennusteen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JollaSailfish @ (vahvistamaton)

9

Toivon Jollalle parempaa tulevaisuutta,mihin Nokia ei pysty nykyisellä linjalla/strategialla (Windows Phone/Lumia).

Vastaa
Nozu
Nozu

10

Toivottavasti Jolla onnistuu. Entinen N900 (Maemo) käyttäjä, nykyinen Galaxy Note (Android) käyttäjä kaipaa takaisin kunnollisen moniajon ääreen.

N900 taisi ilmestyä... oliko se yli 3 vuotta sitten? Ja käyttöjärjestelmänä Maemo oli monessa suhteessa NIIIN paljon parempi kuin Android. N900 oli todella kuin äärimmäisen pieni läppäri taskussa. Vaihtele todella nopeasti avoimien ohjelmien välillä, copy / pastettele pikanäppäimiä käyttäen, eikä tarvitse pelätä että käyttis sulkee ohjelmia taustalta ihan vain kun se "luulee ettet tarvitse sitä enää"...

Alan olla kurkkua myöten Androidia... Maemo oli kuin hiomaton timantti. Hieman bugikorjauksia ja optimointia niin voila! Mutta ei... Nokia halus Windows:n, jossa ei ole vieläkään kunnollista moniajoa... *huoh*

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Isoveli valvoo (vahvistamaton)

11

Illuminati ei anna Jollasta tulla mitään niche-markkinoita suurempaa. Tai jos näin kävisi, niin Illuminatin juutalaisethan sen pian ostaisivat ja sulauttaisivat Googleen jotta kaikkia voidaan taas vakoilla ja kontrolloida!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja