Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google testaa uutta Jelly Bean -versiota

9
Manu Pitkänen

Google testaa uutta Jelly Bean -versiota
Android Police -verkkosivusto kaataa kylmää vettä niiden niskaan, jotka ovat odottaneet tämän vuoden Google I/O -kehittäjätapahtumassa esiteltävän uuden Androidin olevan Key Lime Pie (5.0). Sivuston tietojen mukaan näyttää todennäköiseltä, että internetjätti esittelee toukokuussa uuden Jelly Bean -version (4.3).

Tiedot Android 4.3:sta perustuvat sivuston palvelinlogeihin. Sivustolla vierailleiden Android 4.3 -laitteiden IP-osoitteet viittaavat Googlen työntekijöihin, minkä takia Android Police ei pidä tietoja väärennettyinä. Uskottavuutta lisää myös se, että merkkejä Android 4.3 JWR23B:stä on löytynyt myös Chromiumin bugiraportointisivulta. Muitakin merkkejä on löydetty.

On tietysti mahdollista, että Google esittelee Key Lime Pie -koodinimellä tunnetun Android 5.0 -käyttöjärjestelmän I/O-tapahtumassa, mutta havaintojen puutteen vuoksi se näyttää epätodennäköiseltä. Reutersin tietojen mukaan Google aikoo tuoda toisen sukupolven Nexus 7:n myyntiin kesällä, eli se kuulunee I/O-tapahtuman antiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
khfk (vahvistamaton)

2

Mikäli Jelly Bean 4.3 todella julkaistaan, olisi mielenkiintoista tietää päätyykö tämä versio vielä "vanhempiin" Android kapuloihin, esim Galaxy S3 mini ja vastaavantasoiset. Ja otetaankohan S3 Minissä tuo gyroskooppi hyötykäyttöön esim. tuomalla Photo Sphere sovellus siihenkin 4.3:n myötä?

Vastaa
Ranvier
Ranvier

3

@2: Se riippuu ihan valmistajista, ja Samsungihan on ilmoittanut, että SGS3 mini tulee enää saamaan 4.2.2-version.

Vastaa
JoniS
JoniS

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jani1987:

itselläkin on toi xperia mini johon sony lopetti päivitykset 4.04 jälkeen... nyt on 4.1 cyanomodgen kautta saatuna

Joo saahan noita, lähes kaikkiin samsungeihin ja sonyihin niin ei tarvitse valmistajan armoilla olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ranvie2 @ (vahvistamaton)

9

Tuleeko 4.3 versiossa olemaan uusia innovaatioita/intuitiivioita tai edes nykyistä parempaa modifointia,... ohjelmiin, sovelluksiin!. Löytyykö jo linkkiä jo 4.3 versiosta, jossa olis enemmän tietoa?.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.