Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yle: Markkinaoikeus kielsi DNA:n mainosväittämän

2
Teemu Laitila

Yle: Markkinaoikeus kielsi DNA:n mainosväittämän
DNA ei saa enää mainostaa langatonta laajakaistaansa Suomen nopeimpana eikä vihjata asiasta muilla ilmaisuilla, markkinaoikeus on päättänyt.

Yle Uutisten mukaan kieltoa DNA:n mainostamiselle oli vaatinut teleoperaattori Sonera. Vaatimusta perustellaan sillä, että DNA:n väite nopeudesta koskee vain 3G-verkkoja, jotka jäävät nopeudessa jälkeen nykyisille LTE-tekniikkaan pohjautuville 4G-verkoille. DNA ei ole esittänyt selvitystä 4G-verkkonsa nopeuksista.

Markkinaoikeus katsoi Soneran perustelut riittäväksi ja totesi, että DNA:n menettely on omiaan aiheuttamaan vahinkoa Soneralle.

- Markkinaoikeus kieltää DNA:ta käyttämästä ilmaisuja, joissa totuudenvastaisesti tai harhaanjohtavalla tavalla väitetään DNA:n matkaviestinverkon olevan Suomen nopein tai matkaviestinverkossa tarjottavien tiedonsiirtopalvelujen olevan Suomen nopeimpia, Yle Uutiset kertoo oikeuden päätöksestä.

Kieltoa tehostetaan 100 000 euron uhkasakolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

vinikka
vinikka

2

Johtaja puhuu asiaa. No DNA:han vielä palatakseni että täällä ei kuulu edes koko DNA normaalisti ellei mene talon katolle. Elisa kuuluu mutta vain 2G:nä Soneralla ainoastaan on 3G verkko täälläpäin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.