Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tylyttää Applea uudessa mainoksessa

20
Manu Pitkänen

Samsung tylyttää Applea uudessa mainoksessa
Samsungin Yhdysvalloissa esitettävissä mainoksissa ei turhaan pelätä tylyttää kaikista tuottoisinta mobiilibisnestä pyörittävää Applea. Uudessa Samsung Galaxy S4 -mainoksessa iYhtiön mollaaminen jatkuu.

Alla olevassa mainoksessa iPhonea muistuttavan puhelimen omistajat huomaavat, etteivät heidän puhelimensa osaa kaikkia samoja temppuja kuin Galaxy S4. Tämä johtaa heidät päätelmään, etteivät kaikki älypuhelimet olekaan yhtä älykkäitä. Samsungin puhelimen omistajat ovat mainoksessa nuoria ja muodikkaita, kun taas iPhonen omistajat ovat vanhempia ihmisiä (he itse asiassa jonottivat iPhone 5:tä viime vuonna).
Kilpailijoiden vähättely ei kuitenkaan nouse mainoksessa hallitsevaan rooliin. Mainoksessa pyritään tuomaan esille mihin kaikkeen uusi Galaxy-lippulaiva kykenee.

Kommentit (20)

iiFööni (vahvistamaton)

5

@4
Tuosta ominaisuudesta on itseasiassa monessakin mielessä hyötyä!. ;)

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

Samsung pistää miljardeja vuodessa mainoksiin ja tässä on tulos?

No, onneksi sentään olemme saaneet nauttia jo parina vuonna "mahtavista" lavaesityksistä. CES 2011:ssa ja S4:n julkaisu lienevät huippukohdat toistaiseksi.

Vastaa
Sakke88
Sakke88

8

@7
Puhelimissa on sensori joka havaitsee aivan lähellä olevat esineet.
Kyseessä on sama sensori joka estää vahinko painallukset kun puhelin laitetaan korvalle puhuttaessa. Samalla sensorilla onnistunee helposti tuollaiset vahinko vastailut taskuissa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

No, eipä kyllä vakuuttanut tämä mainos. Vähän oli väkisin vääntämisen makua... Varsinkin tuossa "leijutan sormea näytön päällä - awesome!"

Vastaa
Sukke77 (vahvistamaton)

10

Aika laimea mainos joka demosi vain muutamia gimmick-ominaisuuksia. Uusin windows phone mainos oli aivan omaa luokkaansa tähän verrattuna.

Vastaa
iiFööni (vahvistamaton)

11

@10
Mutta taas nuo ikkuna lelun (WP) mainokset eivät kiinnosta!. ;)

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

12

Uusin WP-mainos ja tämä ovat molemmat sellaisia keskivertoja imo. Idea ja budjetti on molemmissa hyvällä tasolla, mutta jotenkin jättivät kylmäksi. Vähän liian kliinisiä mainoksia. Tämä Samsungi ehkä vielä enemmän. Liikaa yritystä niin kutsutusti.

No, on tämä parempaan suuntaan S3 mainoksista.

Tuo tekstiviestin lukeminen sormea puhelimen ylläpitämällä on vähän kaksipiippuinen juttu; moni ei tykkää siitä kun esim. iPhonessa tai WP:ssä tulee viestien "esikatselu" niiden saapuessa. Yksityisyys on siis tuossa ongelma, mikäli haluaa ettei kukaan muu voi lukea noin viestejä, ei voi pitää tuota päällä tai sitten pitää silti antaa salasana jolloin itse ominaisuus on hyödytön. Itsellä ei ole niin väliä tuosta ettei saisi näkyä viestien esikatselut, ja olisi ihan kiva kokeilla miten tuo S4:ssä toimii käytännössä. Vähän epäilen ettei yhtä näppärästi kuin tässä mainoksessa :D

Vastaa
perhana
perhana

14

niin... kuinkahan hyvin nuo käden heilutukset ja sormella osoitukset toimii sitten tuon läppäkuoren kanssa....?
mutta toki onhan nuo tuollaiset toiminnot paljon tärkeämpiä kuin käyttäjälle vapaaksi jäävä tallennustila ;-)

Vastaa
mercu @ (vahvistamaton)

15

@14 Tallennus ongelmia on menneen talven Nokialaisissakin ollut eli ei mitään uutta. :-D

Vastaa
Datanen
Datanen

18

Kävin viikko sitten testaamassa S4 mallia ja kyllä IP5 näytti aika pieneltä ja "ruipelolta" siihen verrattuna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja