Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto LG:n puhelimesta: Optimus G2 vai jopa tuleva Nexus 5?

4
Teemu Laitila

Kuvavuoto LG:n puhelimesta: Optimus G2 vai jopa tuleva Nexus 5?
Mystisen paljon julkaisematonta rautaa käsiinsä saava Twitter-tili @evleaks on taas julkaissut uuden vuotokuvan, tällä kertaa LG:n puhelimesta. Laitteesta ei ole tarjolla muita tietoja, kuin arvaus sen tarkemmasta mallinimestä.

Evleaks varusti vaihteeksi Facebookissa julkaistun vuotokuvan tekstillä "G2? Just a guess..." eli ilman tarkempaa tietoa puhelin saattaisi olla LG:lta myöhemmin odotettava uusi lippulaiva Optimus G2. Laitteesta ei ole vielä olemassa juuri mitään speksejä, mutta sen pitäisi olla ensimmäinen puhelin, joka on varustettu Qualcommin huippunopealla Snapdragon 800 -piirillä. Jos aiemmat tiedot pitävät paikkansa, LG tulee valmistaman myös Googlen seuraavan Nexus-mallin, jonka pohjana Optimus G2 saattaisi toimia. Puhelimen nykyinen muotoilu vaikuttaa kuitenkin enemmän LG:n omalta tuotannolta, kun Nexus 5 todennäköisesti jatkaa edeltäjiensä linjoilla.Itse kuvasta ei voi päätellä paljoakaan. Laitteessa ei ole ainakaan fyysistä kotinäppäintä, mutta alareunasta saattaa kuitenkin löytyä kapasitiiviset näppäimet. Kuvan alareunassa näkyvä USB-liitin kuitenkin antaa vihiä mittakaavasta ja ainakin erään laskelman perusteella laitteen näyttö olisi noin 5,5 tuuman kokoinen.

Tarkempia tietoja odotellessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.