Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli Galaxy Coren

7
Matti Vähäkainu

Samsung esitteli Galaxy Coren
Samsung on jälleen vahvistanut Galaxy-sarjaa yhdellä uudella puhelimella. Galaxy Core on varustettu joko yhdellä tai kahdella SIM-paikalla, kahden ytimen suorittimella ja 4,3 tuuman WVGA-näytöllä (480x800).

Todennäköisesti hinnaltaan alempaan keskiluokkaan asettuvan puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 5 megapikselin kamera, 8 gigatavua tallennustilaa, gigatavu RAM-muistia, 1800 milliampeeritunnin akku sekä lippulaivamalli Galaxy S4:stä tuttuja softaominaisuuksia. Mukana ovat ainakin Smart Stay, Smart Alert, Motion UI sekä S Voice.
Luonnollisesti tuki löytyy A-GPS:lle, WiFille, Bluetoothille ja muille älypuhelinten perusominaisuuksille. Android-versio on 4.1 Jelly Bean ja kokoa laitteella on 129.3 x 67.6 x 8.95 mm, painoa on puolestaan 124 grammaa.

Kahden SIM-paikan versio saapuu myyntiin tässä kuussa ja yhden SIM-paikan versio ensi kuussa. Julkaisuaikataulu on tosin maariippuvainen, joten esimerkiksi varmuutta Suomeen saapumisesta ei ole.

Kommentit (7)

ExyNos5 (vahvistamaton)

3

Galaxy-malliston mallit ovat varustettu Android-käyttöjärjestelmällä!. ;)

Vastaa
7520G
7520G

6

Ja nimet on tainnut loppua kesken....minä jo luulin, että Samzunk olisi jo nyt tuonut markkinoille 16 ytimisellä prossulla varustetun mallin :( Galaxy Core....Galaxy NoCores olis parempi :P

Vastaa
duodanoinko (vahvistamaton)

7

Mikähän tuossa on näyttötyyppi, TFT, mutta onko IPS paneeli edes? Entä kuinka pärjää muutoin S3 Minille?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja