Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan puhelin saapuu "muutaman viikon päästä"

7
Teemu Laitila

Jollan puhelin saapuu muutaman viikon päästä
Jollan entinen toimitusjohtaja ja nykyinen sovelluskehityksen johtaja Marc Dillon vahvisti eilen Kiinassa, että yhtiön ensimmäinen puhelin julkaistaan vielä toukokuun aikana.

Julkaisu on myöhästynyt ensimmäisistä suunnitelmista, mutta viime vuoden puolella Jolla kertoi tavoitteekseen laitteen saamisen myyntiin "kesään mennessä", mikä vaikuttaisi toteutuvan ainakin ennakkomyynnin osalta. Aiempien tietojen mukaan ennakkomyynti on tarkoitus saada käyntiin pian laitteen julkistuksen jälkeen ja laitteesta ennakkomaksun maksaneille on luvassa erikoisominaisuuksia, jotka liittynevät laitteen ulkoasuun.

Tähän mennessä laitteesta ei tiedetä vielä mitään. Jolla on pieni yhtiö, joka on onnistunut varjelemaan puhelimensa tietoja tehokkaasti. Laite on kuitenkin jo olemassa ja ilmeisesti myös toimintakuntoinen, sillä Jollan Marc Dillon vilautti puhelinta taskustaan kertoessaan julkaisutaikataulusta. Arvioiden mukaan taskusta vilahtaneen laitteen ruutu olisi kooltaan lähempänä viittä tuumaa.


Suomessa Jollan puhelinta tulee myymään ainakin teleoperaattori DNA, joka on solminut jakelusopimuksen Jollan kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

mcmopo
mcmopo

5

Toivottavasti tulee pian pienemmällä näytöllä varustettu versio niin voisi ostaa samantien. Muussa tapauksessa pitää odottaa ubuntun julkaisua minkä näillä näkymin voi asentaa suoraan androidin päälle.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

6

tosta kun tulee vähän pienemällä näytölllä varustettu versio ja huokeampi hintalapun omaava. Niin tuon ostan ihan tukeakseni hienoa työtä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja