Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen käännöstyökalu lukee kameralla nyt myös suomea

2
Teemu Laitila

Googlen käännöstyökalu lukee kameralla nyt myös suomea
Google on päivittänyt käännöstyökalunsa Androidille ja yksi merkittävä uudistus on ainakin Suomessa vierailevien kannalta on mahdollisuus lukea kameralla suomenkielistä tekstiä.

Google Translaten avulla voi kääntää puhetta, tekstiä ja kuvia kohtalaisen laajan kielivalikoiman välillä. Sovellukselle voi antaa käännettävää kirjoittamalla, puhumalla sekä kuvaamalla tekstiä kameralla. Päivityksen myötä sovellus tunnistaa myös suomenkielistä kirjoitusta kameran kautta.

Suomen lisäksi sovellus sai tuen tekstintunnistamiselle bulgariaksi, katalaaniksi, tanskaksi, eestiksi, kroatiksi, unkariksi, indonesiaksi, islanniksi, liettuaksi, latviaksi, norjaksi, romaniaksi, slovakiksi, sloveniksi ja ruotsiksi.

Toinen päivityksen mukanaan tuoma uudistus on mahdollisuus tallentaa sovelluksen muistiin erilaisia lauseita etukäteen. Google Translaten selainversio on jo aiemmin mahdollistanut lauseiden tallentamisen Phrasebook-toiminnolla, mutta niihin ei ole pääsyt käsiksi sovelluksen mobiiliversiosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.