Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 Zoom saattaa sisältää jopa kymmenkertaisen zoomin

8
Teemu Laitila

Galaxy S4 Zoom saattaa sisältää jopa kymmenkertaisen zoomin
Samsungin odotetaan julkaisevan mahdollisesti jopa kolme Galaxy S4 -varianttia, joiden ominaisuudet vaihtelevat merkittävästi. Yksi erikoisimmista versioista on Galaxy S4 Zoom, joka tuoreiden venäläistietojen perusteella sisältäisi jopa kymmenkertaisen optisen zoomin.

Venäläinen hi-tech.mail.ru-sivusto väittää sisäpiirilähteisiin vedoten, että Galaxy S4 Zoom olisi käytännössä Galaxy Cameran ja älypuhelimen välimalli. Kymmenkertaisen zoomin lisäksi laitteessa olisi 16 megapikselin kenno. Välimallin laitteen kerrotaan kuitenkin olevan merkittävästi ohuempi, kuin 21x zoomilla varustetun Galaxy Camera.Galaxy S4 Zoom julkaistaisiin venäläistietojen mukaan jo toukokuun lopussa. Sen muita ominaisuuksia olisivat 4,3 tuuman Super AMOLED -näyttö 960x540 pikselin resoluutiolla, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa, tuki microSD-korteille, Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi 820.11 a/b/g/n ja GPS. Käyttöjärjestelmänä olisi Android Jelly Bean.

Jos venäläissivuston tiedot pitävät paikkansa, Samsung vaikuttaisi olevan tosissaan lähdössä haastamaan Nokian asemaa parhaan puhelinkameran valmistajana. Myös Nokialta odotetaan kuitenkin uutta 41 megapikselin kennolla varustettua puhelinta, joka 808 PureView -mallista poiketen perustuisi Windows Phone -järjestelmään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
SaasNähä (vahvistamaton)

1

Mielenkiintoista nähdä, kumpi on mennyt kamerassa enemmän eteenpäin, Samsung vai Nokia. Nokialla on ollut yli vuosi aikaa kehittää edelleen 41 megapikselin kameraa. Siinä ajassa asialleen omistautuneet kehittäjät voivat tehdä pienen ihmeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samppa S4 @ (vahvistamaton)

2

Toivottavasti kamerassa on Sonyn valovoimainen Exmor RS kenno!.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

3

Galaxyn nimi on edelleen kamera ei kännykkä..turha pienennellä zoomimäärää se on sama kuin galaxy camerassa noin... eli päivitetty versio galaxy camerasta tulossa, puhelin ominaisuus lisätty, mutta tuskin kokoa paljookaan.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

5

Toivottavasti nimi ei ole tuo. Ainakin minusta on vähän kuluttajien hämäämistä, jos harrastetaan samaa mitä tietokoneiden komponenteissa harrastettiin monta vuotta: nimi antaa osviittaa paremmasta, mutta todellisuus olisi jotain muuta.
Mini, Lite ja muut vastaavat lisänimikkeet vielä menevät, mutta Zoom antaa minulle kuvan siitä, että kyseessä olisi SGS4 paremman kameran kera. Tämähän ei näiden speksien mukaan ole totta.

Vastaa
Raidhaad
Raidhaad

6

Korjaan tota koko hommaa silleen , että tottakai on varmasti yritetty vetää se koko minimiin, mutta silti on huomattavasti paksumpi kuin esim Nokia 808 pureview, jonka möhkylä on jo jokapäiväisen käytössä sietokyvyn äärirajoilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SaasNähäJuu @ (vahvistamaton)

7

Sefriol @
Toivottavasti nimi ei ole tuo. Ainakin minusta on vähän kuluttajien hämäämistä, jos harrastetaan samaa mitä tietokoneiden komponenteissa harrastettiin monta vuotta: nimi antaa osviittaa paremmasta, mutta todellisuus olisi jotain muuta.

-Galaxy nimi tarkoittaa,että kyseessä on Android käyttöjärjestelmällä varustettu malli!. ;)

Vastaa
Taeco
Taeco

8

Vai muka variantti. Ihan eri mallilta tuo kuulostaa. Eikä muutenkaan nostata suurta intoa minussa... Meh.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja