Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia vilauttelee huomista Lumia-julkistusta: alumiinia ja erottuva kamera

Teemu Laitila

Nokia vilauttelee huomista Lumia-julkistusta: alumiinia ja erottuva kamera
Nokia on kutsunut mediaa huomiseksi Lontoossa pidettävään tilaisuuteen, jossa on tarkoitus julkaista uusi Lumia-sarjan puhelin. Ensimmäisiä virallisia vilahduksia laitteesta tarjottiin jo tv-mainoksessa, jossa keskityttiin pääasiassa kameran yksityiskohtiin.

Mainoksessa vaikuttaisi esiintyvän jo kokonaan vuotokuvissa paljastettu alumiininen Catwalk-nimellä tunnettu Lumia-laite. Laitteen viralliseksi mallinimeksi arvellaan tulevan Lumia 925 eli kyseessä ei ole täysin uusi laite, vaan enemmänkin uusi versio nykyisestä lippulaivasta.
Aiemman kuvan perusteella laite on rakennettu alumiinista ja se on ohuempi kuin Lumia 920. Isolle kameramoduulille on kuitenkin tehty tilaa jättämällä kameran kohdalle selkeä kohouma. Mainosvideossakin kameran kohouma on selvästi havaittavissa.

Nokialla on työn alla myös PureView 808:n Windows 8 -pohjainen seuraaja, joka tunnetaan nimellä EOS. Sen muotoilu noudattelee ilmeisesti Catwalkin alumiinikuoria. EOS-mallia ei kuitenkaan välttämättä julkaista vielä huomenna Lontoossa pidettävässä tilaisuudessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja