Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oletko valmis? Scentee mahdollistaa tuoksujen lähettämisen puhelimella (video)

11
Sami Koivunen

Oletko valmis? Scentee mahdollistaa tuoksujen lähettämisen puhelimella (video)
Miltä kuulostaisi mahdollisuus lähettää kaverille tuoksuja kännykän välityksellä? Engadget uutisoi, kuinka ChatPerf-yhtiö on kehittänyt Japanissa Scentee-nimisen lisälaitteen, jonka avulla käyttäjälle luvataan mahdollisuus juuri siihen. Laite toimii iOS- ja Android-puhelimissa ja vaatii erillisen sovelluksen toimiakseen.

Käytännössä laitteessa on uudelleentäytettävä säiliö, jonka nestemäinen sisältö hajoaa aineen saadessa puhelimelta tarvittavan komennon ja sekoittuessa ilman kanssa.

Sovellus mahdollistaa hajujen lähettämisen toisille saman laitteen omistaville käyttäjille. Kyseessä on toistaiseksi prototyyppi, mutta laitteen uskotaan saapuvan markkinoille vielä tänä vuonna.

Scentee-laitetta voisi käyttää lukemattomiin tarkoituksiin, mutta yhtiö itse kertoo laitteen mahdollistavan esimerkiksi "rentouttavan tuoksun" yhdistämisen vaikkapa kavereille lähetettyihin viesteihin. Lisäksi yhtiö uskoo peliteollisuuden tarjoavan lukuisia mahdollisuuksia ja esimerkiksi räiskintäpeleihin yhdistettynä laitteella voisi tuottaa ruudin käryä.Katso alta esittely Scentee-laitteesta ja -sovelluksesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (11)

Boss93
Boss93

5

Kykenisiköhän tuo sitten tuottamaan ihan mitä tahansa tuoksuja? =O Eli esimerkiksi voisit kaverille lähettää pullan tuoksua tms =)

Vastaa
Taeco
Taeco

8

Pelaamisessa tuollainen voisi tuoda uutta ulottuvuutta. Jos siis hajut ovat vakuuttavia ja niitä pystyisi tuottamaan melkein minkä tahansa laisia. Puhun nyt siis PC-pelaamisesta nimenomaan - kännykällä pelaamisessa ei muutenkaan voi suuresti nauttia pelikokemuksesta varsinaisena elämyksenä.

En voi kuvitella, että koskaan ikinä tulisi käyttöä hajuefekteistä viestinnässä. En keksi miksi tai mitä lähettäisin kellekään tutuistanu hajun muodossa. Niille löytyisi luultavasti lähinnä ilkivaltaista käyttöä siinä yhteydessä.

Kuka muutenkaan haluaa säilyttää taskussaan puolen desin hajusäiliötä? Haju on varmaan ihana, jos se putoaa kännykän kera lattialle ja nesteet tulee sieltä kerralla ulos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.