Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-sovellusten asetukset seuraavat pian laitteesta toiseen

2
Teemu Laitila

Android-sovellusten asetukset seuraavat pian laitteesta toiseen
Google suunnittelee Androidiin ominaisuutta, jonka avulla eri laitteisiin asennettujen sovellusten tiedot tallentuisivat pilveen ja sitä kautta käyttäjän muihin Android-laitteisiin. Esimerkiksi puhelimella pelattua peliä voisi jatkaa tabletilla samasta kohdasta, johon peli jäi.

Tiedot tulevat Android Police -sivuston tutkimasta uudesta Google Play Services -versiosta, joka ei ole vielä tullut julkiseen levitykseen. Mahdollinen ajankohta julkaisulle voisi olla tämän viikkoinen Google I/O -tapahtuma, jonka Google on kertonut olevan aiempaa enemmän keskittynyt kehittäjiin.

Käytännössä synkronoinnin hyödyntäminen riippunee sovelluskehittäjistä, mutta ominaisuutta voidaan hyödyntää lähes kaikissa sovelluksissa. Pelien tallennusten lisäksi mukana voivat kulkea eri sovellusten ja palveluiden kirjautumistiedot, muistilappusovellusten sisältö ja ehkä jopa toisella laitteella katsotun elokuvan pysäytyskohta.Synkronointi helpottaa tietysti useamman Android-laitteen omistajan elämää, mutta se tulee tarpeeseen myös uutta laitetta käyttöön otettaessa, jota ainakin puhelimia testaava allekirjoittanut osaa arvostaa suuresti.

Muita uusia synkronointitoimintoja tulevassa Play Services -paketissa ovat People Details, joka liittyy Google+-kontaktien synkronointiin sekä sijaintitietojen synkronointi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

JoniS
JoniS

2

Vihdoinkin, tätä olen odottanut kun testailen paljon eri romeja niin on "tuskallista" aina laittaa kaikki uusiksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.