>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 rikkoo taas Samsungin myyntiennätyksiä

10
Teemu Laitila

Galaxy S4 rikkoo taas Samsungin myyntiennätyksiä
Samsung myi neljä miljoonaa Galaxy S4 -puhelinta neljän päivän aikana huhtikuun lopulla ja kaksi miljoonaa lisää 10. toukokuuta mennessä, korealainen Chosun-sivusto kertoo.

Galaxy S4 on Samsungin tähän mennessä nopeiten myynyt puhelinmalli. Tuoreimmalla lippulaivallaan Samsung tavoittelee jo Applen kaltaisia myyntilukuja. Applen iPhone 5 -puhelinta myytiin viime vuonna viisi miljoonaa kappaletta julkaisua seuranneen viikonlopun aikana.

Korealaissivuston mukaan Samsungilla uskotaan Galaxy S4:n myynnin yltävän kymmeneen miljoonaan kappaleeseen vielä toukokuun aikana. Samsungin Galaxy S -mallien myynti on ollut vuosi vuodelta nopeampaa kun brändi on tullut tunnetuksi. Unwiredview-sivuston mukaan viime vuotinen Galaxy S III -malli saavutti kymmenen miljoonan myydyn laitteen rajapyykin 60 päivässä ja sitä edeltävä Galaxy S II 150 päivässä. Jos Samsungin oma ennuste pitää paikkansa, tuoreimmalla mallilla siihen kuluisi enää noin 30 päivää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

anttiheikki
anttiheikki

1

Omalta kohdaltani Samsung Galaxy tarina kuuluisi näin:
Eka Galaxy I, muuten OK mutta koki full brick kuoleman jonkun Sampan softa ongelman takia. Samin takuu korjasi sen vaikka oli 20 päivää huollossa. Sillävälin edellinen luurini oli tuuraamassa...
Galaxy kakkosella kävi sama vika heti parin kuukauden käytön jälkeen... korjaus 22 päivää huollossa. onneksi Galaxy I oli korjattu ja pystyi tuuraamaan.
Annoin viimeisen mahdollisuuden Galaxy III, sama tarina. Vuoden käytön jälkeen melkein kuukausi huollossa! Sillävälin ehdin ostaa itselleni kakkosluuriksi Motorola Razz-i:n kun ehdin myydä edelliset galaxyni. WTF!
En mitenkään jaksanut uskoa että Galaxy III:kin kuolee jonkun oman softa ongelman takia (paljon keskustelua vaikka missä esim: http://www.oneclickroot.com/how-to/how-...m-on-galaxy-s3/ )
Ostanko Galaxy 4:sen vaikka saisin sen puoli ilmaiseksi?
EN VARMASTI!

Vastaa
pelce
pelce

2

Itsellä hieman samansuuntaisia ongelmia kuin @1:llä.

Oma tarina alkoi Galaxy S2:sta, kävi kerran huollossa ja senkin jälkeen jäi ajoittain n. kerran kuussa ikuiseen boottauslooppiin, joka korjaantui onneksi tekemällä hard boottauksen.

Vaihdoin tilalle Galaxy S3:n, joka on käynyt jo kaksi kertaa huollossa. Ensimmäisen kerran syystä että home-painike jäi painettaessa pohjaan ja toisen kerran siitä että näytön liimaus oli hieman irti. Nyt menossa kohta kolmannen kerran, kun reunat halkeilevat itsestään. Kaikki menivät ja menevät onneksi takuuseen.

Muutamalla työkaverilla myös S3, kaikilla puhelin ollut huollossa eri syistä.

Kokeilen kyllä vielä S4:sta, mutta yhdenkin isomman ongelman ilmaantuessa luovutan ja siirryn johonkin muuhun valmistajaan.

Vastaa
Kiedis
Kiedis

3

Viitaten aiempaan kahteen kommenttiin: Jännä juttu, sillä yksikään omistamani Galaxy S -sarjan puhelin ei ole käynyt huollossa, koska sille ei ole ollut yksinkertaisesti tarvetta. Jokainen malli on ollut vuoden verran käytössä ennen seuraavaa mallia, eli laatikosta löytyy Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III ja kohta Galaxy S4. Toki laatikosta löytyy myös edelleen täysin toimintakuntoinen Samsungin Omnia i900.

Viitaten kommenttiin nro 2, "muutamalta" työkaverilta löytyy myös S3, tarkalleen ottaen noin kymmeneltä, minkä lisäksi muutama Note, eikä yhdenkään puhelimen ole tarvinut käynyt huollossa. Joten se siitä trollauksestanne.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
S4 käytössä (vahvistamaton)

4

1. ja 2. nimimerkkien kommentoijille. Uusin Android 4.2.2 toimii jo niin,kuin pitääkin ja sellainen kommentti että roottauksella saa helposti harmia ja päänvaivaa aikaan!!. =(

Vastaa
pelce
pelce

5

@3, ei ole tarvetta trollata. Puhun omasta kokemuksesta, eihän tietenkään jokainen Samsungin valmistama puhelin voi olla viallinen. Uskomaton sattuma vaan, että jokainen omistamani Samsungin puhelin on ollut tehdasviallinen ja siksi luotto ei ole kovin korkealla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Bobakki (vahvistamaton)

6

Tällä ilmoittautuu yksi lisää.

S2 lähti huoltoon ennne kuin sen sai edes käyttöön. Paketista otettu
vehje ei käynnistynyt koskaan. Kun laite tuli huollosta ei home nappula toiminut ollenkaan ja ei kun takas huoltoon. Kiessiä en ole vielä koskaan saanut toimimaan, en kaapelilla, en langattomasti. Työkaveri on lähettänyt 3 kertaa notensa huoltoon, kun on vikaa, vikaa, vikaa koko ajan. Kun puhelia myy paljon on selvää, että myös viallisia laitteita löytyy. S2 jää kyllä leikkikaluksi, mutta on aika vaihtaa alustaa android ja custom rom paska vaan alkaa riittämään. Ainakaan rakennussarjan ei pitäisi maksaa 699€ kuten S4.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

7

@3 sori vaan. Voit katsoa historiikistani etten kuulu trollaajiin. Kerroin vaan oman kokemukseni kun tuli ostettua nuo Galaxyt.
Ehkä ongelma on siinä että olen aina ostanut ne uunituoreina ja ilmestymispäivänä. Tai sitten vaan olen jonkunlainen pro-käyttäjä. Kuukausittain yli 500 min puhelua ja vähintään se 1GB dataa. Itse voin vain arvailla syitä, mutta fakta on se mikä on.
Et kuitenkaan viitsinyt googlata "galaxy sudden death", löytäisit kiinnostavia tapauksia, samanlaisia kuin minulla (englanniksi?).
Ja vielä @3kiedis näen että olet kommentoinut täällä jo vuodesta 2010, joskus samojakin ("Testissä huippunopea Samsung Galaxy S II")... johan sinun pitäisi tietää ketkä täällä trollaavat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
historiikki (vahvistamaton)

8

@7
sori vaan. Voit katsoa historiikistani etten kuulu trollaajiin (rekisteröidyt ja rekisteröitymättömät?).

Miten tuo katsotaan historiasta?. ;/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.