Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google: Android-laitteita aktivoitu jo 900 miljoonaa

5
Teemu Laitila

Google: Android-laitteita aktivoitu jo 900 miljoonaa
Googlen Android- ja Chrome-kehityksen johtaja Sundar Pichai paljasti parhaillaan menossa olevassa Google I/O -tapahtuman avajaispuheessa, että Android-laitteita on tähän mennessä aktivoitu jo 900 miljoonaa kappaletta.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajan Eric Schmidtin arvion mukaan Android-laitteiden aktivointien määrä ylittää miljardin vielä tämän vuoden aikana.

Kasvu on ollut valtavan nopeaa, sillä Android julkaistiin kuluttajakäyttöön vain runsaat neljä vuotta sitten. Siinä aikana Android on levinnyt selvästi hallitsevaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi ja se löytyy

Pichai kertoi myös viimeisimpiä tilastoja Google Play -kaupan latausmääristä. Pichain mukaan Play-kaupasta on ladattu sen historian aikana yhteensä noin 48 miljardia sovellusta, joista 2,5 miljardia pelkästään viimeisen kuukauden aikana. Kehittäjien kannalta merkittävä luku on myös käyttäjää kohti saatu liikevaihto, joka on kaksinkertaistunut vuoden takaisesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
erssi (vahvistamaton)

3

Niin, itse ostin android-tabletin. Siihen tuli tehtyä 3 eri tiliä kun paska ei suostunut toimimaan. 2 huoltoreissua ja molemmilla kerroilla en enää muistanut tekemiäni roskatunnuksia joten ainut vaihtoehto oli uusi tunnus.
Kertyy kai niitä aktivointeja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
an_Tero (vahvistamaton)

5

Kyllähän Ladojakin valmistettiin, myytiin ja ostettiin miljoonia, mutta ei se silti tee Ladasta hyvää autoa.
Itse ostin ja aktivoin pari vuotta sitten kaksi erilaista Android-puhelinta. Kumpikaan ei ole enää käytössä. Niiden tilalla on nyt aktivoituna Nokian Lumia 800 ja 920.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja