Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu oli totta: Google julkaisi Galaxy S4 Google Edition alkuperäisellä Androidilla

13
Teemu Laitila

Huhu oli totta: Google julkaisi Galaxy S4 Google Edition alkuperäisellä Androidilla
Eiliset huhut Googlen ja Samsungin yhteisestä Galaxy S4 -puhelimesta osoittautuivat tänään todeksi, kun Googlen Hugo Barra vetäisi alkuperäistä Androidia pyörittävän Galaxy S4:n taskustaan.

Ikävästi suomalaisten kannalta laite tulee Googlen Nexus-laitteiden tapaan myyntiin vain Play-kauppaan eli ne eivät tule ainakaan vielä muiden kuin amerikkalaisten saataville. Galaxy S4 Google Edition tulee saamaan ohjelmistopäivitysten suhteen saman kohtelun kuin Googlen omat Nexus-laitteet eli päivitykset saapuvat puhelimeen heti kun Google ne julkistaa.

Galaxy S4 ei tule halvaksi edes Googlen kautta ostettuna. Laitteesta veloitetaan 649 dollaria ja laite tulee Play-kaupassa myyntiin 26. kesäkuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Bobakki (vahvistamaton)

1

Hyvä uutinen kuluttajan kannalta, mutta tässä näytetään persettä samsungin tw ja muille sovelluksi.

Jos vaihtoehtona on S4 tai S4 google edition niin ainakin minä valitsisin ehdottomasti google version ilman samsungin räpellyksiä.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

2

Ja kyseinen S4 on kohdennettu kehittäjille, ei niinkään normaalille kuluttajalle. Ja jos Google myisi sitä johonkin 500 dollarin hintaan, kehittäjät tuskin sitä saisivat käsiinsä. Ja muut asiakkaat voisivat näyttää nyrpeää naamaa kun oma versio olikin kalliimpi kuin tuo Google Edition. Ihan ymmärrettävää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SamppaS4 (vahvistamaton)

3

Olisi kyllä myynnin kannalta huomattavasti parempi asia,jos Samsung myisi S4 mallia kahtena eriversiona -eli (ilman Samsungin omalla käyttöliittymällä...) Touchwizilla ja ilman Touchwizia!!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SamppaS4 (vahvistamaton)

4

Sorry,siis tarkoitin...(ilman Samsungin omalla käyttöliittymällä eli Touchwizilla) ja Touchwizin kanssa!!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SamppaS4 (vahvistamaton)

6

@5 Mitä sitten?. Haittaako se sua... vai vittuillaksesi muuten vaan tuon kirjoitit?.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Sinänsä vähän outo julkistus. Mutta itse olen toistaiseksi eniten pitänyt tuosta Androidin "vaniljasta", ilman mitään ylimääräistä tauhkaa, joten hyvä juttu. Itse olen muutenkin katsellut mielenkiinnolla Nexus-laitteita. (Joihin tämä nyt vertaantuu aika suoraan.)

Vastaa
Lumikki
Lumikki

10

Siis Google julkaisee sen Googlen itse tekemällä androidilla. Joten kumma olisi jos pitäisi oman yhtiön käyttää muuta kuin sitä omaa adroid käyttöliittymää.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

11

noh olen itse ainakin ihan tyytyväinen tähän touchwitziin. Saahan tuosta poistettua kaiken yli määräsen tauhkan jos niin haluaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

@10
Itse luin sen näin: Google julkaisee Samsungin (brändäämän ja markkinoiman) puhelimen ilman Samsungin TW-"liimausta". OLKAA HYVÄ!

...mikä itsessään eittämättä johtaa ongelmiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jezsesse (vahvistamaton)

13

@6 Se on vaan aina silmiinpistävän huvittavaa kun joku käyttä sulkeita niin päin helvettiä kun sinä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja