Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 Google Editionia ei nähdä Euroopassa?

7
Valtteri Ahonen

Galaxy S4 Google Editionia ei nähdä Euroopassa?
Google on varmistanut, että paljon ihastusta herättänyt Samsung Galaxy S4 -versio Vanilla Androidilla tulee jäämään Yhdysvaltain markkinoille - ainakin toistaiseksi.

Toistaiseksi ilman sen kummempaa virallista nimeä kulkeva laite on ehtinyt ihastuttaa kehittäjiä ympäri maailmaa, mutta Cnetin tietojen mukaan laitetta on turha odottaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Ilmeisesti Google ei ole varsinaisesti suoraan kieltänyt, etteikö laite voisi joskus levitä myös muille mantereille, mutta myöskään mitään suunnitelmia sellaisen suhteen ei ole paljastettu. Googlelta ollaan vain tyynesti todettu, että laite tulee saataville Yhdysvalloissa.

Galaxy S4 "Google Edition" on raudan puolesta kaimansa identtinen kaksonen, mutta käyttöjärjestelmänä on puhdas Android ilman Samsungin ulkoasumuokkauksia ja ohjelmia. Laite julkistettiin viime viikollaan Googlen I/O-tapahtumassa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Pimonu (vahvistamaton)

4

Ah, onneksi ensi vuonna on muutto Jenkkeihin! Siellä tuntuu elektroniikka olevan "hieman" halvempaa kuin Euroopassa, tai varsinkin Suomessa. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mansq (vahvistamaton)

6

Niin kauan kuin Googlen Play -laitekauppa ei ole Suomessa toiminnassa, jäävät Googlen omat laitteet pelkästään valmistajan oman tuonnin varaan. Samsung saattaa tuoda laitteen itse pohjoismaihin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pimonu (vahvistamaton)

7

@5
Kuten mikä? Terveydenhuollosta ei huolta, firma maksaa vakuutuksen. Kertoisitkohan hieman tarkemmin. Sieltä neukkukuutiosta metsän laidalta kun on helppo huudella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja