Geek: HTC One Google Edition julkistetaan muutaman viikon sisällä

3
Manu Pitkänen

Geek: HTC One Google Edition julkistetaan muutaman viikon sisällä
Samsung Galaxy S4 -älypuhelimen lisäksi myös HTC:n One-puhelimesta on tulossa niin sanottu Google Edition -malli, kertoo Geek.comin Russell Holly. Sama mies ennusti oikein Galaxy S4:n Google-variantin tulon ennen Google I/O -tapahtumaa.

One Google Edition on Sensetön, eli käytännössä se toimitetaan ilman HTC:n Androidiin lisäämiä ohjelmistokustomointeja. Oma kysymyksensä on, miten vaniljainen Android vaikuttaa Ultrapixel-kameralla varustetun Onen ääni- ja kuvausominaisuuksiin.

Geek.comin lähteiden mukaan HTC One Google Edition julkistettaisiin kahden viikon sisällä Yhdysvalloissa ja varsinainen myynti alkaisi joskus kesällä. Sivusto ei ole täysin varma mitä jakelukanavia pitkin kuluttajat pääsevät käsiksi puhtaalla Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmällä varustettuun puhelimeen, mutta Googlen Play Store on yksi varteenotettava mahdollisuus.Wall Street Journalin tietojen mukaan Senselläkin varustetun Onen myynti on sujunut varsin mallikkaasti. Jää nähtäväksi antaako alkuperäisellä Androidilla varustettu versio lisäpotkua yhtiön puhelinmyyntiin. Tätä ennen yhtiön pitää kuitenkin pystyä ratkaisemaan ongelmat komponenttien saatavuudessa, mikä rajoittaa puhelimen valmistusta ja tätä kautta myös myyntiä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 6 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Reno 6 5G
445 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 744 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Motorola Moto G50 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto G50
99 € Elisa
179 € Kärkkäinen
239 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Nokia X10 – hinta laskenut -34%

Nokia X10
99 € Elisa
99 € DNA
252 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.