Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 mini paljastui Samsungin verkkosivustolta

4
Matti Vähäkainu

Galaxy S4 mini paljastui Samsungin verkkosivustolta
Israelilaissivusto TGspot on bongannut huhutun Galaxy S4 minin Samsungin omalta verkkosivustolta. Ilmeisesti vahingossa sivustolle livahtanut puhelinmalli löytyy sovelluslistauksen puhelinvalinnoista.

Galaxy S4 mini on pienempi versio Samsungin lippulaivasta, mutta varsinaisesti yhtäläisyyksiä löytyy ainoastaan muotoilusta. Laitteessa on todennäköisesti 4,3 tuuman qHD-näyttö (960x540), 1,6 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavua tai kaksi RAM-muistia ja 8 megapikselin kamera. Laitteessa pyöritetään Android 4.2.2 Jelly Beania.

Galaxy S4 saapuu näillä näkymin markkinoille LTE- ja 3G-versioina kahdella värivaihtoehdolla -- mustana ja valkoisena. Laitteen markkinoille saapuminen tapahtuu aiempien vuotojen mukaan heinäkuussa yhdessä Galaxy S4 Active -mallin kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
hieman pettynyt!! (vahvistamaton)

1

Galaxy S4 mini on pienempi versio Samsungin lippulaivasta, mutta varsinaisesti yhtäläisyyksiä löytyy ainoastaan muotoilusta.
Yep.
Laitteessa on 1,6 gigahertsin (tuplaydinsuoritin)...pettymys ettei ole samaa prosessoria mitä S3 on eli (neliydin)!!, gigatavua tai (kaksi RAM-muistia)...eli?.

Hinnan on pakko asettua alle 500euron,ei mene muuten näillä specseillä kaupaksi (jos ajattelee myyntimääriä S4 malliin verrattuna)!!!.

Vastaa
jonzee
jonzee

4

@1
" gigatavua tai (kaksi RAM-muistia)...eli?"

Tarjotus oli varmaankin kirjoittaa "yksi gigatavu tai kaksi gigatavua RAM-muistia". Tai ainakin ite ymmärsin sen näin :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja