Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kutsuu Lontooseen 20. kesäkuuta: aiheina Galaxy ja Ativ

7
Teemu Laitila

Samsung kutsuu Lontooseen 20. kesäkuuta: aiheina Galaxy ja Ativ
Samsung järjestää Lontoossa 20. kesäkuuta tilaisuuden, jossa tullaan näkemään läjä mobiililaitejulkistuksia. Kutsussa mainitaan aiheiksi Galaxy ja Ativ, eli luvassa on Android- ja Windows-pohjaisia julkistuksia.

Samsung lähettää tapahtuman perinteisesti livenä YouTube-kanavallaan.

Galaxy-brändi kattaa kaikki Samsungin Android-laitteet älypuhelimista tabletteihin. Ativ-brändin alta taas löytyy kaikkea Windows Phone -puhelimista Windows-tabletteihin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Mahdollisia julkistuksia ovat ainakin jo hetken aikaa huhuissa liikkuneet Galaxy S4 Active eli vesi ja pölytiivis versio Galaxy S4:stä, halvempi Galaxy S4 Mini eli GS4:sta ulkonäöltään muistuttava pienempi puhelin sekä GS4 Miniä vastaavilla spekseillä varustettu Galaxy S4 Zoom, joka ennakkohuhujen perusteella voisi sisältää jopa kymmenkertaisen optisen zoomin. GS4-versioiden lisäksi saatetaan nähdä tabletteja tai muita Galaxy-puhelimia. Windows-pohjaisista laitteista ei ole liikkunut juuri ennakkohuhuja, mutta kutsussa vaikuttaisi esiintyvän ohuen kannettavan tietokoneen kansi. Windows Phone -julkistuksia ei siis välttämättä nähdä.
Vaikka kesä on perinteisesti hiljaista aikaa tekniikkamaailmassakin, tämän vuoden kesäkuusta vaikuttaisi tulevan erittäin kiireinen ja mielenkiintoinen tekniikkaa seuraavien näkökulmasta. Kesäkuun tapahtumasuman aloittaa 4. päivä Computex-messut, jossa Intelin osotetaan julkaisevan Haswell-prosessorinsa. Jatkoa seuraa Applen WWDC:n muodossa 10. päivä, jossa nähtäneen ainakin ensimmäinen vilaus tulevasta iOS7-järjestelmästä sekä uusia MacBook-kannettavia. Seuraavaksi hemmotellaan pelaajia alan vuosittaisella suurtapahtumalla E3:lla 11. päivä. Samsungin Lontoon tilaisuus on 20. päivä ja vielä ennen kuun loppua Microsoft kertoo lisää Windows 8.1 -päivityksestä BUILD-konferenssissaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

4

Pallero20 @
Vali,vali!!.
Harmittaako,kun Nokian paukut eivät riitä taistelemaan Samsungia vastaan???.Tulosta ei ole ainakaan markkinaosuuksien osalta tullut,n. kahteen vuoteen!!.

Vastaa
Pallero20
Pallero20

6

@4
Itsehän en omista ollenkaan kummankaan tuotteita. En tiedä millä sinä tätä sivua selaat mutta mielestäni tämä mainos, joka tekee sivusta puolet kapeamman kun se ennen oli, tekee selaamisesta vaikeampaa ja minulle se toimii ainakin käänteisenä mainoksena.
@5
Miten sait tuon yläosan piiloon? firefoxin adblockilla ja sen kummemmin verkkosivuista tietämättä sain vaan mainoksen reunat piiloon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja