Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG: Emme valmista seuraavaa Nexus-älypuhelinta

3
Manu Pitkänen

LG: Emme valmista seuraavaa Nexus-älypuhelinta
LG Mobilen Euroopan osaston johtaja Won Kim kertoi All About Phones -verkkosivustolle, ettei yhtiö aio tehdä seuraavaa Nexus-älypuhelinta. Kommentti on ristiriidassa The Korea Timesin raportoimien tietojen kanssa.

Won Kimin mukaan Nexus 4, josta esiteltiin juuri valkoinen versio, on ollut menestystuote niin Googlelle kuin LG:lle. Korealaisyhtiö ei kuitenkaan tarvitse enää Googlen vetoapua puhelimien myynnissä, kertoo Kim. Hän myös vakuuttaa, että Googlen ja LG:n suhteet ovat kunnossa.

Tähän mennessä Google-brändättyjä Nexus-puhelimia ovat valmistaneet HTC, Samsung ja LG.


Google I/O -tapahtumassa esiteltiin Galaxy S4:n Google Edition -malli, joka ei ole sisältämästään puhtoisesta Androidistaan huolimatta Nexus-laite. Tämä voi tarkoittaa sitä, ettei Samsung valmista Nexus 5 -puhelinta. Ehkä Google turvautuu tällä kertaa Motorolaan tai HTC:hen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja