Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S4 minin tiedot vuotivat - järjestelmäpiirinä Snapdragon 400

4
Sami Koivunen

Samsung Galaxy S4 minin tiedot vuotivat - järjestelmäpiirinä Snapdragon 400
Saksalaissivusto All About Samsung esittelee tuoreessa kuvavuodossa väitetysti Samsung Galaxy S4 minillä tehdyn suorituskykytestin tuloksia, joista näkyy muun muassa 1,7 gigahertsin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri Adreno 305 -suorittimella.

Kuvat vahvistavat aiempia huhuja, joiden mukaan puhelimessa on 4,3 tuuman qHD-näyttö (960x540), 1,5 gigatavua RAM-muistia ja kahdeksan megapikselin takakamera. Puhelinta pyörittää odotetusti Android 4.2.2 Jelly Bean.

Vaikka tuleva Galaxy S4 mini huhutusti näyttää ulkoisesti isoveljeltään, niin puhelin on teknisesti selvästi Galaxy S4 -puhelinta heikompi ja suunnattu todennäköisesti Galaxy S3 minin tavoin hinnaltaan älypuhelinten keskiluokkaan.


Engadget kirjoittaa lähteiden Wall Street Journalista odottavan Galaxy S4 minin julkaisua heinäkuussa yhdessä Galaxy S4 Active -puhelimen kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Rutger Hauer (vahvistamaton)

2

Galaxy S3 Mini sai ilmeisesti hyvin lyhyen päivitystuen. Jäämässä Jelly Bean 4.2.2:seen. En luottaisi Samsungin tukevan tätäkään kauan. Ärsyttää tuollainen Galaxy nimen käyttö, jos meinaa heivata tuen heti kun uusi laite on markkinoilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mainostaja @ (vahvistamaton)

3

Missä lyhyestä päivitys tukiajasta noin puhutaan (itse keksittyä!!)?.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja