Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung MikroPC:lle: korjaus Galaxy S4:n näytön haamukuviin työn alla

2
Teemu Laitila

Samsung MikroPC:lle: korjaus Galaxy S4:n näytön haamukuviin työn alla
Samsung myöntää, että yhtiön tuore lippulaivamalli Galaxy S4 kärsii näytön haamukuvista, kertovat Tietoviikko ja MikroPC.

Heti puhelimen julkaisun jälkeen moni havaitsi, että näyttöön ilmestyy vieritettäessä haamukuvia erityisesti mustapohjaisissa valikoissa ja huomautimme asiasta myös omassa arviossamme puhelimesta.
MikroPC:n mukaan kyse on liian hitaasti syttyvistä ledeistä eli vasteaika mustasta valkoiseen ei riitä nopeasti rullaavan kuvan toistamiseen ilman haamuilua. Onneksi kyseessä on sovelluspäivityksellä korjattava ongelma ja korjaus on jo Samsungilla työn alla ja se on tarkoitus julkaista lähiviikkoina.

Galaxy S4:n näyttö on ainutlaatuinen siltä osin, että se on maailman ensimmäinen täysteräväpiirtoresoluutioon yltävä AMOLED-näyttö. Ruudunpäivitysnopeuden ongelmia lukuun ottamatta näyttö on saanut kiittäviä arvosteluita värintoistostaan sekä tarkkuudestaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

arcanix
arcanix

1

Mulla ainakin SGS4:n näytön kanssa sävyongelmia. Toisessa päässä kellertää ja on paljon kirkkaampaa, toisessa päässä tummempaa ja siniseen päin.

Vastaa
Jani @ (vahvistamaton)

2

Ruudunpäivitysnopeuden ongelmia lukuun ottamatta näyttö on saanut kiittäviä arvosteluita värintoistostaan sekä tarkkuudestaan.

Toivottavasti hertzimäärä päivitetään myös nykyistä korkeammaksi samalla!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja