Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play Music suuntaa iPhonelle

3
Valtteri Ahonen

Google Play Music suuntaa iPhonelle
Applen iOS-käyttäjät ovat saamassa vaihtoehdon iTunesille, kun Google tuo Play Music -palvelunsa alustalle.

Asia selvisi samassa tilaisuudessa, jossa paljastettiin virallisesti myös HTC One Google Edition. Play Musicin tulosta iPhonelle on liikkunut joitain huhuja, mutta niihin on suhtauduttu vaihtelevasti.

Aiemmin iTunesin ja Play Musicin palstajako on ollut varsin selkeä, kun molemmat omat toimineet omilla alustoillaan, mutta nyt Google on selkeästi hivuttautumassa Applen reviirille. Googlen Android-pomo Sundar Pichai kertoi, että he haluavat taata palveluilleen mahdollisimman universaalin saatavuuden. Sovelluksen pitäisi saapua ladattavaksi "lähikuukausina".

Google Play Music All Access on tällä hetkellä saatavissa Android-laitteille Yhdysvalloissa vajaan kahdeksan dollarin kuukausihintaan.


Pichailta kysyttiin myös sovelluksen tulosta Windows Phonelle, mihin tämä vastasi heidän seuraavan alustan kehitystä, mutta totesi myös, ettei se tällä hetkellä ole riittävän suosittu. Sitä varten heillä on HTML5-sovelluksia, joita voi käyttää selaimen kautta. Mikäli WP alustana saavuttaa "riittävän suosion", sovelluksia tehdään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Googlen häpeäpilkku (vahvistamaton)

1

Rasittava ohjelma, ainakin Androidilla. Koko ajan pistää itsensä päälle ja sitä saa olla sulkemassa. Tiedä sitten vaikka olisi vain naamioitu ohjelma, joka valvoo kaikkea ja lähettää tiedot Setä Samulin ja Bohemian Groven tietoon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

2

Tarjoaako Google Play Music jotain parempaa esim Spotifyhyn verrattuna?

Ei mielestäni kovin merkittävä puute WP:lle, kun Spotify ja Nokia Music on saatavilla.

Vastaa
Twinkie_Dee
Twinkie_Dee

3

<Googlen häpeäpilkku>
Ymmärrän toki avuttomuutesi,mutta kerro toki mobiili käyttöjärjestelmä mihin ei olisi integroitu omaa musiikki soitinta? -Saman henGenn voit muuten kertoa myös vastaavan järjestelmän mistä tuon voi halutessaan myös kytkeä POIS ,sillä yhdellä kosketuksella.. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja