Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:lta sittenkin Google-versio Onesta - myyntiin jo kesällä

3
Teemu Laitila

HTC:lta sittenkin Google-versio Onesta - myyntiin jo kesällä
Kuten aiemmin huhuttiin, HTC julkaisee muokkaamattomalla Android-versiolla varustetun version One-mallistaan.

Julkaisun periaate on sama kuin Samsungin aiemmin julkaiseman Galax S4:n Google-version. Laite tulee myyntiin vain Googlen Play-kaupan kautta. Myynti alkaa kesäkuun 26. päivä ja hintaa puhelimelle tulee 599 dollaria. Kuten Samsunginkin tapauksessa, One ei tule saataville muualla kuin Yhdysvalloissa. HTC:n tiedotteessa tosin käytetään sanamuotoa "aluksi", mikä antaa toivoa mahdollisesta myöhemmästä kansainvälisestä julkaisusta.

HTC One saa saman kohtelun kuin Googlen omat Nexus-laitteet. Se saapuu markkinoille Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmällä varustettuna ja saa päivitykset samaan tahtiin kun Google niitä julkistaa. Laitteen käynnistyslataaja on lukitsematon, mikä helpottaa epävirallisten käyttöjärjestelmäversioiden käyttöä, jos sitä haluaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

DonZQ
DonZQ

1

Nooh, eiköhän tuosta joku pistä tuon AOSPin jakeluun niin pääsee omaan laitteeseenkin latailemaan ja asentelemaan :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja