Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti Galaxy S4 minin – edeltäjäänsä vieläkin minimpi

5
Manu Pitkänen

Samsung julkisti Galaxy S4 minin – edeltäjäänsä vieläkin minimpi
Samsung on julkistanut Galaxy S4 minin. Huhut minimmän Galaxy S4:n ominaisuuksista pitivät paikkansa.

Uusi mini pitää sisällään Galaxy S3 miniin verrattuna suuremman ja tarkemman AMOLED-näytön (4,3", 960x540 pikseliä). Kaksiytimisen suorittimen kellotaajuus on noussut gigahertsistä 1,7 gigahertsiin. Samsung ei paljastanut mitä järjestelmäpiiriä S4 minissä käytetään, mutta kyse on ilmaisesti Snapdragon 400:sta. Akku on kasvanut 1900 milliampeerituntiseksi ja kamera on kahdeksan megapikseliä. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2.2.

Vaikka puhelimen näyttö onkin kasvanut neljästä tuumasta 4,3 tuumaan ja akku on kasvanut, on puhelimen fyysiset mitat (pituutta lukuun ottamatta) pienentyneet. Galaxy S4 minin strategiset mitat ovat 124,6 x 61,3 x 8,94 mm ja 107 grammaa (S3 minissä: 121,5 x 63 x 9,9 mm ja 120 grammaa). Puhelimen LTE-versiosta löytyy NFC.Samsung aikoo esitellä S4 miniä Lontoossa 20. kesäkuuta pidettävässä tapahtumassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja