Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 Activen pressikuvat vuotivat

7
Valtteri Ahonen

Galaxy S4 Activen pressikuvat vuotivat
Samsungin paljon puhuttu, kosteutta ja pölyä kestävä Active-versio Galaxy S4 lippulaivamallista on nyt vuotanut uusissa kuvissa nettiin. Vuodon julkistajana on @evleaks ja siitä uutisoi muun muassa The Unlockr.

Korealaisyhtiön odotetaan esittelevän uutukaisensa 20. kesäkuuta. Nyt nähtävissä pressikuvissa on Yhdysvaltalaisoperaattori AT&T:n versio puhelimesta.

GSMArenan mukaan puhelin olisi IP57-luokiteltu ja varutettu viiden tuuman 1080p näytöllä sekä Qualcommin neliytimisellä 1,9 GHz suorittimella. Esikuvastaan poiketen Activessa lienee 8 megapikselin kamera.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
samppa S. @ (vahvistamaton)

4

@1
On se kosteuskin rikkonut Nokian Symbian puhelimia. =)

Vastaa
mcmopo
mcmopo

5

Mainostetaan pölynkestävänä mutta oikeasti en ole nähnyt yhtään pölynkestävää puhelinta vielä. Vaikka puhelin olisi kestänyt veden alle upottamista niin pöly on aina päässyt sisälle. Hieno pöly menee vaikka rannekellon ajansäädön akselin kautta sisään vaikka kellon pitäisi kestää 50m vettä. Monta niin sanottaua "pölyn ja veden" kestävää puhelinta olen purkanut ja pölyä on aina löytynyt sisältä.

Vastaa
himpo
himpo

7

Omassa puhelimessa on pölyjä näytön välissä ja todella häiritsevästi näkyvät kun selaa nettisivuja, mutta halvalla ei hyvää voi saada ;( edes Nokialta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja