Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 Active julkaistiin, tehoa kovempaan käyttöön

7
Teemu Laitila

Galaxy S4 Active julkaistiin, tehoa kovempaan käyttöön
Samsung on julkaissut virallisesti jo pidempään huhutun Galaxy S4 Active -puhelimen. Kyseessä on käytännössä sama puhelin uusilla vettä ja pölyä kestävillä kuorilla.

Galaxy S4 Active on IP67-sertifioitu eli se voidaan upottaa veteen metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi. Tiiviin rakenteensa ansiosta puhelin sietää kosteutta myös musiikkia kuunnellessa. Samsung lupaa laitteen jopa toimivan vedenalaisena kamerana, kun äänenvoimakkuuden säädin asetetaan toimimaan kameran laukaisimena.

Muilta ominaisuuksiltaan Galaxy S4 Active ei juuri eroa perusmallista. Sisuksista löytyy edelleen sama 1,9 GHz:n taajuudella toimiva Snapdragon 600 -neliydinsuoritin, näytön koko on viisi tuumaa ja resoluutio 1080 x 1920, mutta tekniikka on vaihtunut AMOLED-paneelista LCD:n. Akun kapasiteetti on edelleen 2600 mAh. Kamera on vaihtunut edellisistä malleista tuttuun 8 megapikselin versioon ja kestävämmän kuoren vuoksi puhelin on myös hieman jykevämpi 139,7 x 71,3 x 9,1 mm ulkomitoillaan ja 151 gramman painollaan.Tuorein Galaxy S4 -nimeä kantava puhelin on jo kolmas variantti samasta mallista. Aiemmin Samsung on julkaissut Galaxy S4 Minin sekä näillä näkymin vain Yhdysvalloissa myyntiin tulevan alkuperäisellä Androidilla varustetun version Galaxy S4:stä. Jos aiemmat huhut pitävät paikkansa, versioinnit eivät lopu tähän, vaan luvassa on vielä kameran ja puhelimen välimaastoon sijoittuva Galaxy S4 Zoom.

Uutukaisen hinta on 599 euroa ja laitteen myynti alkaa heinäkuun loppupuolella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

ypsilon
ypsilon

2

Ois nyt ollu se fyysinen kameranappi niin kuin xcoverissa. Menisi ostoon, mutta hommasin just xcover2:sen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tuntematon1,5 (vahvistamaton)

4

kestää 30 min 1m syvyydessä. eihän tuo ole mitään verrattuna
nokia 1100 kestää vuorokauden lammen pohjassa, sekä pesun pyykkikoneessa
tosin nykynokiat ei sellaista taida kestää

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.