Googlen oma Android-näppäimistö ladattavissa Play-kaupasta

10
Teemu Laitila

Googlen oma Android-näppäimistö ladattavissa Play-kaupasta
Google on tuonut oman virallisen Android-näppäimistönsä ladattavaksi Play-kauppaan. Tähän mennessä Googlen näppäimistöstä on saanut nauttia vain Nexus-puhelinta näpytellessä, sillä valmistajat korvaavat näppäimistön yleensä omilla versioillaan.

Näppäimistö sisältää kaikki Android 4.2 -version yhteydessä esitellyt ominaisuudet kuten kirjoittamisen liikuttamalla sormea näppäimistöllä, sanelun, ennustavan tekstinsyötön sekä tuen tableteille ja puhelimille.

Laadultaan Googlen oma näppäimistö päihittää monet valmistajien omat versioinnit eli sitä kannattaa kokeilla, jos nykyisen puhelimen näppäimistö ei miellytä. Näppäimistön käyttämiseen tarvitaan vähintään Android 4.0 -versio. Sovelluksen voi ladata laitteeseensa Google Play -sovelluksen kautta tai selaimella Play-kaupasta.

Päivitys 12:06 Ilmeisesti sovellus ei ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla, mutta toivon mukaan jakelu laajenee piakkoin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (10)

jpa00
jpa00

8

Play Storeen tuli asteittaiset julkaisut lähiaikoina, joten siellä voi käyttäjästä ja laitteesta riippuen joko olla softa saatavilla joko nyt tai parin päivän sisään.

Hiukan ärsyttävä ominaisuus ja Google itse tuntuu käyttävän sitä hiukan turhankin ahkerasti. Auttaa kyllä varmaan rajaamaan softien uusissa versioissa mahdollisesti esiintyvien bugien vaikutuksia pienemmille käyttäjämäärille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
halusin tämän (vahvistamaton)

10

"This app is incompatible with your Samsung GS3."

Ilmankos play store ei edes näytä tätä hakutuloksissaan Galaxy S3:lleni. Selaimella kun menen suoraan tuota linkkiä klikkaamalla niin saan yllämainitun ilmoituksen.

Höh! Olisin halunnut kokeilla koska pitäisi olla paremmat välit näppäinten välissä .. mielestäni tämä vakionäppis samsungilla on ainakin tässä puhelinmallissa vähän tökerö.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.