Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen oma Android-näppäimistö ladattavissa Play-kaupasta

10
Teemu Laitila

Googlen oma Android-näppäimistö ladattavissa Play-kaupasta
Google on tuonut oman virallisen Android-näppäimistönsä ladattavaksi Play-kauppaan. Tähän mennessä Googlen näppäimistöstä on saanut nauttia vain Nexus-puhelinta näpytellessä, sillä valmistajat korvaavat näppäimistön yleensä omilla versioillaan.

Näppäimistö sisältää kaikki Android 4.2 -version yhteydessä esitellyt ominaisuudet kuten kirjoittamisen liikuttamalla sormea näppäimistöllä, sanelun, ennustavan tekstinsyötön sekä tuen tableteille ja puhelimille.
Laadultaan Googlen oma näppäimistö päihittää monet valmistajien omat versioinnit eli sitä kannattaa kokeilla, jos nykyisen puhelimen näppäimistö ei miellytä. Näppäimistön käyttämiseen tarvitaan vähintään Android 4.0 -versio. Sovelluksen voi ladata laitteeseensa Google Play -sovelluksen kautta tai selaimella Play-kaupasta.

Päivitys 12:06 Ilmeisesti sovellus ei ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla, mutta toivon mukaan jakelu laajenee piakkoin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

jpa00
jpa00

8

Play Storeen tuli asteittaiset julkaisut lähiaikoina, joten siellä voi käyttäjästä ja laitteesta riippuen joko olla softa saatavilla joko nyt tai parin päivän sisään.

Hiukan ärsyttävä ominaisuus ja Google itse tuntuu käyttävän sitä hiukan turhankin ahkerasti. Auttaa kyllä varmaan rajaamaan softien uusissa versioissa mahdollisesti esiintyvien bugien vaikutuksia pienemmille käyttäjämäärille.

Vastaa
halusin tämän (vahvistamaton)

10

"This app is incompatible with your Samsung GS3."

Ilmankos play store ei edes näytä tätä hakutuloksissaan Galaxy S3:lleni. Selaimella kun menen suoraan tuota linkkiä klikkaamalla niin saan yllämainitun ilmoituksen.

Höh! Olisin halunnut kokeilla koska pitäisi olla paremmat välit näppäinten välissä .. mielestäni tämä vakionäppis samsungilla on ainakin tässä puhelinmallissa vähän tökerö.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja